un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 octombrie 2020

12 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Părerea mea despre Samsung Z Fold2 5G:

Susține-mă cu un Subscribe:

Am greșit prețul de câteva ori în clip, zicând că e 7.000 lei. E 9.700 de lei în acest moment telefonul, dar mai stați vreo 3 luni.

    8 comentarii

  1. La telefon ai greșit prețul, e 9700 lei nu 7000, 2000 dolari la ei, mai ieftin cu 100 dolari față de generația anterioară.

    Iar folia de pe interior se poate da jos dar Samsung recomanda sa te duci la ei că sa nu strici ecranul când faci asta.

      (Citează)

  2. @Radu: situl este cam greu de accesat…(conectare cu latență f. mare si chiar nu se….)

      (Citează)

    • Confirm. Experimentez și eu aceleași probleme.

        (Citează)

    • Si eu.
      Android 9. Chrome. Se încarcă dupa ca 30-45 secunde. Sters cache – zero efect. Astept un tutorial despre cum sa folosim acest site la nivelul 5G -ului actual.

        (Citează)

  3. Wolkswagen face reclama la greu ID.3-ului, da? Instagram, bloguri, articole platite in presa.

    Buuun.

    Te duci pe site-ul lor de idioti patentati si cauti ID.3-ul. Si nu il gasesti, nici pe Wolkswagen.ro nici pe site-ul configurator.

    Inapoi pe instagram sa ii injuri ca-s prosti, minune, isi repara site-ul.

      (Citează)

    • Pai in Ro ce sa caute pe site? M-am uitat in schimb in NL si e acolo. Cu ocazia asta am vazut ca a aparut si Arteon shooting brake. Frumos. Aproape la fel de frumos ca 508 SW.

        (Citează)

    • Nu inteleg de ce au atatea nspe site-uri, unul wolkwagen.ro, unul doar configurator, un altul doar de oferte. La Hyundai gasesti tot mult mai usor, aia probabil chiar vor sa vanda.

      Imi place cum arata ID.3-ul, dar nu gasesti nici de al naibii o sursa oficiala Wolkswagen sa vezi configuratia in clar – mai ales bateria si autonomia – si pretul aferent

        (Citează)

    • Gaelex:
      Wolkswagen face (…)
      nici pe Wolkswagen.ro nici pe (…)
      unul wolkwagen.ro, unul doar (…)
      o sursa oficiala Wolkswagen (…)

      Ai de Wolwagenul meu…

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus