un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Huawei FreeBuds Studio par niște căști mișto

22 Oct 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Să vă arăt ce mi-a plăcut mai mult decât telefoanele Huawei Mate 40 la lansarea de astăzi: accesoriile.

Huawei Sound

E un difuzor făcut în colaborare cu Devialet, care-i o firmă ce produce niște boxe uimitoare. E un magazin în centrul Vechi, GBR Tronics, unde se află de obicei în fața ușii o boxă Devialet Phantom și se aude de mori acolo și-ți vine să o cumperi pe loc, până afli că este vreo 8.000 de lei sau ceva așa.

Anyway, Huawei Sound, co-engineered with Devialet. E o variantă mai mică a lui Sound X, lansat anul trecut, are 4 difuzoare, adică un woofer și trei tweetere, surround 360, conexiune Bluetooth și 3,5mm Aux-in, certificare Hi-Res Audio și design elegant, curat. Îmi place.

Problema lui este că-i scump, costă 200 de euro, și că problemele Huawei cu SUA/Google se răsfrâng și asupra lui. Ar fi fost mișto, la acest preț, să aibă Google Assistant integrat.

Huawei FreeBuds Studio

Sunt căști over-ear cu anulare activă de zgomot. Au 4 microfoane pe fiecare parte pentru a detecta zgomotul ambiental (sau vocea ta în apeluri) și un sistem de reglare a presiuni în ureche.

Mie îmi place design-ul lor, care este destul de plat, chiar elegant. Autonomia este de 20 de ore cu ANC activ, 24 de ore fără anulare de zgomot, 10 minute de încărcare dau 8 ore de ascultat muzica, iar încărcarea completă se face în 60 de minute.

Nu pot prezice cum se vor descurca pe piața europeană, unde concurează cu modele similare de top de la Sony sau Bose și se aude că și Apple va produce unele asemănătoare (AirPods Studio, probabil), dar cred că măcar pe piața chineză vor avea mare succes. 299 euro.

Ceasul Watch GT 2 Porsche Design

Arată bine. Ca și GT 2 Pro, are carcasă de titaniu și sticlă din safir, dar acum și brățară din titaniu. Acest model măsoară continuu concentrația de oxigen în sânge, iar o nouă față digitală are culorile și fonturile clasice Porsche Design. Costă 695 de euro, ceea ce mă face să cred că-i gândit pentru cei ce-și permit și o mașină Porsche.

  1 comentariu

 1. la astea vei avea marea dilema: cine asculta mai bine? tu pe ei sau ei pe tine?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus