un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 septembrie 2020

24 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Gândul meu de astăzi este că aproape a trecut și luna septembrie. În rest, iată că spionajul Huawei nu mai este atât de mare când au și americanii de la Intel ocazia să le vândă ceva. Sunt curios dacă layer-ul de covid-19 va fi funcțional și în România, deși datele oficiale de aici sunt la nivel de județ și deci n-ar fi foarte relevant.

Cea mai bună reclamă pentru Vodafone TV este aceasta cu Patrizia Paglieri, când apare pe neașteptate de după frigider cu ochii mari și accentul italienesc.

    15 comentarii

  1. Vodafone nu sunt in stare de luni de zile sa isi repare site-ul sa poti plati factura cand browserul folosit e Chrome. Si vor sa faca TV.

      (Citează)

    • Folosește aplicația de mobile bro….

        (Citează)

    • voi inca mai folositi Vodafone ?!?

        (Citează)

    • Vodafone intotdeauna a vut cel mai prost site si cea mai proasta aplicatie de mobil. Foarte lente si pline de erori.
      Iar serviciul de Relatii cu Clientii este sub orice critica, asta daca prin absurd reusesti sa intri in legatura cu un operator.
      Am facut o sesizare acum 11 zile la care mi s-a spus ca primesc raspuns in aproximativ 1 ora si nu m-a sunat nimeni.

        (Citează)

    • Consoarta nu poate sa isi vada facturile. Nici in my vodafone, nici in app, nici pe link-ul din mail sau SMS. De vreo 3 luni. Facut n sesizari, trimis cerere completata si scanata (!) ca sa primeasca totusi retroactiv facturile pe mail sa stie ce plateste. I-au recomandat sa faca alt cont my vodafone, nici asta nu se poate pentru ca nu au reusit sa i-l stearga complet pe ala vechi, si a ramas numarul cumva asociat. Tichet inaintat la “suportul tehnic”, o va contacta cineva. Candva. Au trecut 2 saptamani.
      I-am explicat ca se rezolva in 3 zile, prin portare.

        (Citează)

    • @Sorin, pentru aceeasi situatie am stat anul trecut fix 1 ora si 5 minute la telefon cu o agenta de la Vodafone. Dupa multe insistente si incercari sa ma faca sa inchid sau sa fac o sesizare intr-un magazin Digi, a vorbit cu cineva mai tehnic si au sters contul de tot. L-am recreat in timpul apelului si a functionat.
      A incercat minim de 3 ori sa ma convinga sa inchid, sa fac au singur contul si sa revin daca nu functioneaza (nici ea nu era sigura ca se rezolva asa).

      In plus, la inceput insista ca eu am primit factura prin SMS, iar eu incercam sa ii explica ca SMS_ul ala este doar o notificare de plata (nu este factura).

        (Citează)

    • Aplicația lor e un gunoi care nu e în stare sa țină minte user și parola. Am șters-o de când cu unul din jocurile alea ale lor cu cărți, se mișca execrabil.

        (Citează)

  2. “Cea mai bună reclamă pentru Vodafone TV este aceasta cu Patrizia Paglieri, când apare pe neașteptate de după frigider cu ochii mari și accentul italienesc.”

    Wtf?! m-am speriat!

      (Citează)

    • Pe mine nu ma incanta cu nimic astia care stau in Romania de 15-20 de ani si nu fac efortul de a invata limba. Mi se pare ca este lipsa de respect fata de cei din jurul tau.
      Bine, in cazul Patriziei, probabil ca se si prosteste (i se pare ca este interesanta).

        (Citează)

  3. Cineva:
    Folosește aplicația de mobile bro….

    E proasta aplicatia. Ba chiar aia veche mergea mai bine si era mai usor de folosit (dpdv ux)
    Logarea automata merge 1/3, daca ai mai multe numere e distractie sa ajungi sa schimbi de pe unul pe altul.
    Cardul e degeaba inregistrat, ca mereu stau sa bag datele cardului cand platesc factura.

      (Citează)

  4. Firea joaca tare https://www.facebook.com/romicatociuoficial/videos/2675172129466608

    Vodafone se chinuie de 1 an sa găsească un programator pe Android sa salveze parola in aplicația oficiala.

      (Citează)

    • De fapt un programator care să facă o funcție de avertizare în caz că aplicația nu are acces la stocare. Dacă îi dai tu acces la stocare manual atunci o să salveze parola.

        (Citează)

    • Prea adevarat :)). Cat de greu poate sa fie sa salvezi o parola in aplicatie?

        (Citează)

  5. Giovani:
    voi inca mai folositi Vodafone ?!?

    Dar tu ce folosesti?

      (Citează)

  6. vladutz:
    “Cea mai bună reclamă pentru Vodafone TV este aceasta cu Patrizia Paglieri, când apare pe neașteptate de după frigider cu ochii mari și accentul italienesc.”

    Wtf?! m-am speriat!

    Cred ca Radu spune ca e buna pentru ca trebuie sa te uiti de 10 ori sa intelegi despre ce e vorba in reclama si ce spune italianca.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus