un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 septembrie 2020

21 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

21 comentarii

Oppo a semnat un parteneriat cu Horia Tecău în România. Au și un clip:

    21 comentarii

  1. pai cand prind hakerul cu spitalul, sa ii dea macar vreo 25 de ani de facultate, ca s-a umplut netul de cretini care vor ransomware.

      (Citează)

    • Parte de vina o au si cei cu spitalul. Ai servere cu Windows in spatele unui ZScaller la care nu i s-a facut update de cateva luni bune… ce se asteptau?

        (Citează)

  2. De ce se vand asa ca painea calda Playstation si nvidia ?
    au facut iar Buhnici si Cadar teleshoping la copii ?

      (Citează)

  3. Playstation 5 la eMAG..bravo!
    E bine ca stocul nu e epuizat decat de joi seara.

      (Citează)

  4. Playstation e stoc epuizat la emag de joi seara, in cateva minute s-au terminat. Defapt in toata lumea s-au terminat ultra rapid.
    Ma asteptam ca vineri dimineata la “stiri despre tehnologie” sa scrii cat de repede s-au dat sau ceva pe tema asta (peste tot in lume se plange lumea ca s-au terminat prea repede) dar se pare ca doar azi ai aflat ca au inceput precomenzile. Esti cam in urma cu stirile :)

      (Citează)

    • Vineri dimineață, pe la ora aceea, tocmai ieșeam din cort să privesc răsăritul la mare, așa că n-am stat de stocuri și oferte. eMAG oferă mecanismele necesare pentru a te anunța când vine în stoc. Odată ce știi că e listată consola, o poți pune în favorite și nu mai trebuie să te anunțe cineva data viitoare.

        (Citează)

    • Da, e și în linkul meu din articol. A ieșit o ciudățenie acolo, aștept să fie ceva mai clare condițiile și scriu un follow-up.

        (Citează)

  5. După ce au renunțat la pop-up camera, OnePlus a început să se piardă în peisaj. Am acum despre ei același feeling pe care l-am avut despre Apple după iPhone 4: meh.
    Mai trag de ăsta cât se poate, apoi văd eu ce fac.

      (Citează)

  6. Nah ca acum înțelegeți și voi de ce se plâng femeile când ceva se termină prea repede.

    Bănui ca Simona Halep era prea scumpă și de aia au luat un jucător de tenis care nu e cu mult mai bun decât eram eu la 15~16 ani.

      (Citează)

  7. Ce sugar coating ai facut aia cu “inghesuiala la preorders”, ca si cum ar fi fost cumva vina cumparatorilor, si nu un fuck-up major al lui Sony.

      (Citează)

    • Mie mi se pare un fuckup al magazinelor respective care au pus consola la vânzare.

      Nu Sony se ocupă de precomenzile de la Walmart, e treaba Walmart să aibă un software suficient de bun încât, după primele 100 de precomenzi sau ce stoc au avut, să nu mai accepte altele.

        (Citează)

  8. …si oricum cei care au cumparat Digital Edition le vor da retur cand vor vedea ca nu au Blu Ray cum scrie la eMag pe site :))). Lansare “istorica” de 2 coduri si nu sunt capabili sa le listeze cum trebuie…

      (Citează)

  9. Reclama cu tecau e pe masura telefonului: slaba

      (Citează)

  10. Ce imi place cand vin si eu la spartul targului, sa cumpar ceva si o sa aiba balta peste.
    Lumea se inghesuie sa cumpere PS5, desi n-au aparut cine stie ce jocuri pentru ei.

    Intre timp, eu am cam terminat cu Assassin’s Creed Origins, ma apuc de Odyssey.
    Dupa aia ma apuc de Shadow of Mordor si Shadow of War.
    Si poate, de Black Friday, ma deranjez sa iau un PS5, sau vad ce promotii gasesc de craciun. Chiar nu-mi arde buza sa il cumpar acum, decat daca apare vreun joc wow care necesita upgrade-ul. Stiu ca merge sa joc pe el tot ce e pe PS4, dar stau bine cu banii in buzunar.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus