un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 septembrie 2020

2 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Astăzi lumea își revine după conferință NVIDIA de aseară și nu sunt multe alte știri. Totuși, astăzi începe IFA în format foarte restrâns și inclusiv online, iar eu sunt la vârsta la care mă entuziasmează și electronicele și electrocasnicele de top, așa că voi urmări diversele conferințe de acolo pentru noutăți. Revin cu ele în următoarele zile.

Expansion-ul Star Wars pentru Sims 4 este… ciudat:

    17 comentarii

  1. Nimic despre Samsung Galaxy Z Fold 2 ? Un link profitshare ceva?

      (Citează)

    • E plin de oameni cu 2000 de euro pentru aruncat pe telefoane.
      Atat de mult hate.
      In afara de articolele publicitare, pe care eu le iau asa… cu putina sare, nu am nici o problema cu articolele in care este prezentat un produs nou si sunt lasate link-uri profitshare. Adica omul si-a luat din timp sa scrie despre produsul ala ca tu sa iti faci o idee, sa stii ceva in plus.

        (Citează)

    • Sezi bland mihaita ca oricum la cat de ofticat esti pentru cei 50 lei pe care-i face el, e clar ca nu-ti permiti un fold ;)

        (Citează)

    • varucu:
      Sezi bland mihaita ca oricum la cat de ofticat esti pentru cei 50 lei pe care-i face el, e clar ca nu-ti permiti un fold ;)

      Mă îndoiesc că aș putea face vreun ban din Fold, prea puțini cumpărători, care-i șansa să cumpere cineva cu click pe afiliere și să facă asta în prima zi de la click, având în vedere că timpul de recurență este de 24 ore?

        (Citează)

  2. Zuckerberg doneaza in teorie. In practica se stie foartea bine profilul celor care “ar merge la vot dar nu prea” . Motivandui mai puternic se aduc voturi candidatului respectivului profil. Nu exista donez dar nu ajut niciun contracandidat, mai ales cand sunt doar doi candidati la numar, iar donatorul este seful celei mai mari platforne culegatoare de informatii. Ca sa o zic mai direct se aduc voturi pentru Biden pentru ca in online a fost promovat mai bine, in timp ce pentru Trump s-a intamplat contrariul.

      (Citează)

  3. Ma scuzati, sunt in urma cu tehnologia si mi-e lene sa googalesc si sa citesc.
    Monitor de 360Hz inseamna:
    a) maximul teoretic, daca placa video scoate 60 FPS monitorul e sincronizat la 60 Hz, daca scoate 188 e sincronizat la 188 Hz etc (adica ceva gen FreeSync)
    b) o forma de “supersampling”, in care placa scoate 60 de cadre /s si monitorul “inventeaza” 5 cadre intermediare intre 2 cadre reale, sa faca fix 360 de cadre?
    c) o gaselnita de marketing?

      (Citează)

    • E peste puterea mea de înțelegere de ce oamenii își imaginează tot felul de scenarii ciudate dar poate într-o zi…

      „Like the Swift 360, the Predator X25 is designed for professional gaming and training. It will give players ultra-low latency and smooth animation. With a 360Hz refresh rate, game frames are displayed every 2.8 milliseconds.”

      a) professional gaming cu o placă care scoate 60 fps – …
      b) vezi a)
      c) totul e o găselniță de marketing dacă nu ne trebuie nouă.

        (Citează)

    • @Sorin: este varianta a), scoate cât îi dă placa până la un maxim de 360 Hz sau FPS.

        (Citează)

  4. Deci Dune, Foundation si Three Body Problem, plus ca Netflix a cumparat drepturile pentru Old Man’s War. Fain.

      (Citează)

  5. pe langa: Emag a crescut taxa de livrare catre Easybox. 4,99 a devenit 5,99.

      (Citează)

  6. Apropo de zburat, David Blaine tocmai e live prin aer legat de niste baloane :)) https://www.youtube.com/watch?v=QwzvNAAqH3g

      (Citează)

  7. Microsoft încă nu anunță data oficială de lansare și prețul consolei.

    Ce non-stire e asta? Un fel de “Iohannis tace agresiv”?

      (Citează)

  8. nwradu:
    Mult succes, eu mă duc să desfac un whisky.

    Eu incerc sa termin unul deja desfacut. Problema e ca m-a stricat rom-ul ala si acum whisky-ul mi se pare cam apa. Macar e afumat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus