un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 august 2020

27 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

    8 comentarii

  1. Nvidia vrea sa ma convinga sa imi iau RTX 2070 Super si probabil vor reusi.

    Generatia 3000 se anunta prea complicata, cu consum mai mare, conector nou si pret care nu e chiar pe masura cresterii de performanta care e banuita pe la 30%.

    Plus ca 4690K-ul meu probabil nu ar putea stoarce toata acea performanta, cat de overclockat ar fi el.

    Normal ca si-a dat demisia CEO-ul TikTok, au inceput chinezii cu pretentii tampite la el.

    Sa tot angajezi indieni imigrati proaspat, nu-i asa Cisco?

      (Citează)

    • Cred ca or sa bage adaptorul de 12 pini (de la 2x pci express x6 sau x8) in pachet, deci nu cred ca va fi chiar atat de rau.

      Plus ca alimentarea de 12 pini cred ca va fi exclusiv pe 3090 sau cel mult pe 3080 si 3090.

        (Citează)

    • Mi-am comandat un 2070 Super, seria asta noua e cam cu multe schimbari. E cam sigur ca vor papa foarte multi Watti si te mai trezesti ca trebuie sa schimbi si sursa cu una de 850W reali dupa ce ai dat o caruta de bani pe placa video.

        (Citează)

  2. Ai văzut că a apărut DJI OM 4 gimbal?

      (Citează)

  3. Camerele Canon pot urca poze pe Google Photos doar in format jpeg.

      (Citează)

    • E normal să fie așa pentru că trec prin telefon, ar fi mult prea greu și costisitor transferul de raw. În plus cred că pentru cei ce ar folosi acel serviciu e ok jpeg pentru că au nevoie de viteză, nu de multe date pentru prelucrare.

        (Citează)

  4. dam167:
    E normal să fie așa pentru că trec prin telefon, ar fi mult prea greu și costisitor transferul de raw. În plus cred că pentru cei ce ar folosi acel serviciu e ok jpeg pentru că au nevoie de viteză, nu de multe date pentru prelucrare.

    Nu trec prin telefon,exista posibilitatea sa faci upload direct din camera daca te conectezi la o retea wifi.

      (Citează)

    • Actualizarea articolului din link zice așa:

      „Update, 6:43 PM ET: Clarified that technically, these images aren’t being sent directly from your camera to the cloud — they’re being routed through your phone.”

      Pentru profesioniști e mai util dacă trece prin telefon, pentru că la un eveniment sportiv n-ai wifi (nu constant, cel puțin) și urci prin 4G, iar în studio mergi pe cablu.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus