un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul joc Total War: Troy este gratuit doar astăzi pe Epic Store

13 Aug 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Încă una cu jocuri. Asta e tare de tot. Total War: Troy este noul joc din seria de strategie Total War și, după cum îi spune numele, are legătură cu războiul troian.

Astăzi este disponibil gratuit pe Epic Store astăzi, la lansare. De mâine va costa 50 de euro, deci profitați de oferta asta. Trebuie doar să aveți cont pe Epic Store pentru a-l lua pe cont și apoi rămâne permanent al vostru. Hai Ahile!?

  6 comentarii

 1. Mulțumesc pentru informație.

  Dacă știe cineva de unde pot să cumpăr Shogun: Total War (primul) care chiar să funcționeze, mulțumesc în avans.

    (Citează)

 2. L-am incercat – mi se pare slab comparativ cu Three Kingdoms!
  M-au amuzat formațiile de luptă- par să respecte distanțarea socială (la celelalte jocuri TW, erau mai grupati).
  Slab!

    (Citează)

 3. Esti mare Radu.
  @Adrian gasesti pe Eneba sau pe Humble.

    (Citează)

 4. bine boossssssssss!
  e fain cand imparti piscoturile si cu ‘comunitatea’.

  orice e gratis imi place

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus