un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fall Guys arată că se pot face jocuri bune fără buget mare

13 Aug 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Jocul acesta, Fall Guys, mi se pare din prezentare cel mai amuzant văzut de multă vreme încoace pe PlayStation și PC. Distracție rapidă, un haos generalizat în care tu și alți 59 de jucători trebuie să ajungeți doar la finalul nivelului, lovindu-vă de obstacole și unii de alții. Sau, cum sunt alte niveluri, trebuie să și colaborați deși nu există vreun chat sau altă formă de dialog cu cei din echipa ta.

Fall Guys s-a vândut deja în 2 milioane de exemplare pe Steam și nu știm câte pe PlayStation, dar în aceste zile este disponibil gratuit în PS Plus, pentru cei care au acel abonament. Altfel spus, un succes masiv. Mi se pare dovada perfectă că se pot crea jocuri populare și distractive cu efort mic, câtă vreme ideea de bază este bună.

Nota 10 pentru el. La spectrul opus, nota 2 pentru Halo: Infinite, care a fost amânat pentru 2021 (data exactă neprecizată). Cât de rea să fie situația de au amânat principalul joc de lansare a consolei Xbox Series X? Rea, că jucătorilor nu le-a plăcut ce-au văzut în gameplay-ul arătat recent, unde efectele de iluminare păreau cu o generație în urmă.

    5 comentarii

  1. L-am luat pe PS4 îl vroia David. Țeapă, merge doar cu PS Plus, nu ai mod de offline doar online.

    Am cerut refund, dar nu vor să îmi dea banii înapoi :)

      (Citează)

  2. Neplacut cu Halo, dar prefer sa amane lansarea decat sa se lanseze intr-o stare proasta. Oricum, iarna asta jucam toti Cyberpunk 2077. Si nici PS5 nu are vreun titlu notabil la lansare.

      (Citează)

  3. Petrica Mistoc

    13/08/2020 la 9:19 PM

    ionică:
    L-am luat pe PS4 îl vroia David. Țeapă, merge doar cu PS Plus, nu ai mod de offline doar online.

    Am cerut refund, dar nu vor să îmi dea banii înapoi :)

    Aloo nenea, vedeti ca scrie in descrierea jocului ca e multiplayer only. In plus, e si battle royale si iti sare in fata ca e “PENTRU 60 DE JUCATORI”. Daca jocul efectiv pentru asta e facut, cum voiai sa se joace si offline?

    Daca ati cumparat asa, orbeste, fara sa fi citit macar primul rand din descrierea jocului, a cui e vina?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus