un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 iulie 2020

31 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

    13 comentarii

  1. F1: e sansa lui Niko Hunkelberg sa se bata pt podium. Asta daca nu face precum Button la Monaco cu masina lui Alonso :D

      (Citează)

  2. Partea nasoală la tabletele de la Samsung este faptul că nu mai primesc actualizări de soft :(

      (Citează)

  3. Daca e asimptomatic, oare de ce nu ar putea lua parte la cursă? Are mască, viziera…

      (Citează)

    • păi, finule,
      VIRUS ARE…
      Nu are simptome….(grade, grețuri, mâncărimi.. )

        (Citează)

    • Are virus, dar în combinezon și cu cască, singur în monopost, e izolat. Ar fi chiar un exemplu de bune practici în materie de izolare. E mai mult simbolică neparticiparea.

        (Citează)

    • In costumul ala de protectie este mai izolat decat multi medici de la noi.
      Dar probabil se iau in calcul si posibile interactiuni cu alti membri ai echipei.

        (Citează)

    • Serban Marius

      31/07/2020 la 4:22 PM

      Daca a inceput vreun tratament inseamna ca baga substante straine corpului in el. Daca acele substante dau stari de ameteala? Si tu conduci cu 280? Asa ca nu cred ca se mai pune problema ca ar putea sta izolat.

        (Citează)

    • Legea UK spune că trebuie să stea izolat 10 zile. Nu va participa nici la cursa de săptămâna trecută.

      Legile nu-i dau voie să facă activități publice doar pentru că are combinezon sau promite să stea departe. Dincolo de asta, Formula 1 n-ar risca să aibă o astfel de imagine, iar echipa nu ar risca să i se facă rău în timpul cursei (unde trebuie să ai condiție fizică excelentă că e cu 3-4G și reacții rapide) și nici să infecteze vreun mecanic, că apoi riscă să se închidă tot campionatul.

        (Citează)

    • Ce prostii aveți în cap, că are cască și combinezon și nu răspândește virusul. Voi ați văzut un pit stop, ce grămadă de oameni e acolo?

      Dacă are un accident, și trebuie salvat, ce face cu casca și masca?

      Și remarca inteligenta de mai sus care a cam scăpat tuturor, de când ai voie sa conduci sub tratament medicamentos?! Un nurofen a fost de ajuns sa pierdem medalia la gimnastică, și acolo nu era cu bolizi care merg și cu peste 300 km/h.

        (Citează)

  4. Nu mai înțeleg cum numerotează cei de la Asus laptopurile; au scos ux325 acum iar eu i-am luat soției în decembrie 2019 modelul ux334 . Wtf

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus