un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 22 iulie 2020

22 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

  11 comentarii

 1. Naspa ca nu trimit astia de la OnePlus telefoane la test, poate asa nu mai aveam parte de comparatia cu Xiaomi.

    (Citează)

  • Da, au un mod ciudat de a comunica. Trimit telefoane, dar de obicei în presa clasică. Le-am scris cândva să-mi trimită comunicatele de presă, dar nici un răspuns.

     (Citează)

 2. Nu contest calitatile telefonului insa e mult marketing cu oneplus nord.
  Au zis ca au schimbat designul cu 4 luni inainte de lansare si au abertat ca si cum au conceput ceva special si brusc iese identic cu un oppo reno3 pro. Pai ai conceput ceva ce spui ca e special si arata ca alte telefoane de duzina?
  Mai nou cgi-urile facute de fani arata mai bine decat produsele scoase in final.

    (Citează)

 3. Au lansat Oneplus Nord la 399 de Eur care de fapt e 409Eur la ora scrierii comentariului meu , care e la precomanda 1999 le emag . Chiar si asa mi se pare cam mizerabila politica celor de la Oneplus – un telefon dragut , suficient pentru 90% dintre utilizatori .

    (Citează)

  • Liviu: mi se pare cam mizerabila politica celor de la Oneplus – un telefon dragut , suficient pentru 90% dintre utilizatori

   Ce e mizerabil la politica asta? Telefonul asta e exact Oneplus – rapid si ieftin.

     (Citează)

 4. pai Mi10 Lite 5G e pe la 1799 – unde e asemanarea la pret?

    (Citează)

  • Nu poate fi fix leu pe leu. În plus, Nord are 8 GB RAM. Mi 10 Lite era 1850 lei când m-am uitat eu, l-am văzut la ofertă și la 1.650 lei apoi.

     (Citează)

 5. “fostul ofițer MAI și ceva pilă pe la ADP care infectase câteva zeci de cadre medicale la spitalul Gerotă scapă de urmărirea penală”

  Oare de ce nu apare pe nicaieri numele acestui ofiter MAI?
  In toate articolele apare ca “pacientul 17” si ca este in rezerva.
  De ce sunt toti asa atenti cu dreptul la intimitate in acest caz?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus