un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 iulie 2020

13 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

  5 comentarii

 1. Sa vanda telefonul fara incarcator oppo, ce idioti, ei nu știu ca asta e viitorul. Îți dau doar telefonul care suporta 125w charge dar îți vând separat incarcatorul si plătești pentru ce putere de încărcare vrei. X dolari pt 30w, y pt 60. Dacă dai banii pt optiunea maxima de 125w primești și un cablu de date gratuit.

    (Citează)

  • Problema a fost deja desbatuta la sange pe blog, oricum nu conteaza ce credem sau vrem noi, cand Apple “inoveaza” ceva, Samsung si ceilalti ii copie mai repede decat un elev la bacalaureat.

     (Citează)

  • @Radu din comentariu Tu ai dat BAC-ul la sport, precis.

     (Citează)

  • Eu am venit cu ceva nou, putere diferita cu același încărcător la preț diferit, iti vand si încărcătorul si power levels, daca vrei quick charge odata platesti 1$ si îți da full power 125w. Sunt sigur ca radu si băieții saliveaza intens cand își imaginează asta și unii poate îl si vad ca un viitor de sigur, traiasca oile cumsumeriste sau ceva de genu

     (Citează)

 2. pcg are varianta de mobil, în sfârșit (de câteva zile..)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus