un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hyper Scape este un joc battle royale nou și gratuit de la Ubisoft

7 Jul 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii


Dacă vreți să jucați un joc tip battle royale (100 de oameni într-o hartă, câștigă unicul supraviețuitor) și PUBG, Fortnite, Warzone și altele nu vă atrag pentru că deja toți jucătorii de acolo sunt foarte experimentați, vedeți că Ubisoft a anunțatul unul nou numit Hyper Scape.

Hyper Scape va putea fi jucat gratuit. Ideea este aceeași, 100 de oameni pe o hartă, de data aceasta un oraș semi-futurist numit Neo-Arcadia ce pare o îmbinare bună de spații largi și înguste, dar cu multă acțiune pe verticală.

Sari din avion undeva pe hartă, iei ce arme găsești, elimini alți jucători cu ele. Gameplay clasic, dar cu o rapiditate care-mi aduce aminte de vechiul Unreal Tournament și care pare inspirată și de Fortnite. Orașul în sine și faptul că poți avea niște power-up-uri gen magie îmi aduc aminte și de Ready Player One.

Momentan Hyper Scape nu este lansat, ci intră într-un technical test care nu va include și România. Cred însă că lansarea este în curând, iar dacă vă interesează jocul, urmăriți-i evoluția pe hyperscape.com. Eu cred că-l voi juca la lansare.

    6 comentarii

  1. Si mai este o copie aproape fidela a kui apex legends. Mai lipsesc cheaterii si ai apex cu un alta palarie

      (Citează)

  2. Arata bine. Dar tot PUBG pare mai reusit.

      (Citează)

  3. Jocurile astea sunt mizerabile, mori in primele 5s daca esti nou. Incercat Apex Legends la lansare, vazut cat de cretin este, dezinstalat.

      (Citează)

  4. the_real_blue

    08/07/2020 la 8:02 AM

    nimic nu e gratuit, nimic nu e gratuit, nimic nu e gratuit….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus