un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 25 iunie 2020

25 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

1 comentariu

Oamenii care asigură  hosting pentru blog au lansat Metalsoft, care-i o platformă de automatizare și gestionare a cloud-urilor private pe soluții bare metal. Adică sunt multe companii care au servere în diverse rack-uri din sediile lor sau din mai multe datacentere ale altcuiva, iar cu Metalsoft le poți gestiona la un loc, aloca și “învârti” într-un cloud propriu, după nevoile de moment de procesare și funcții. De la ceva exotic acum câțiva ani am ajuns la posibilitatea de a-ți crea singur foarte ușor un cloud propriu, cu toate avantajele acestui concept.

  1 comentariu

 1. Ar fi bine să schimbe Microsoft modul de licențiere și asta ar face oamenii să le cumpere produsele în loc să tot caute scurtături (care culmea, există fix din cauza sistemului de licențiere). Practic vând același produs (cu mici variațiuni) la prețuri diferite, pentru utilizări diferite și e complet aiurea.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus