un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 iunie 2020

18 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

    18 comentarii

  1. asta nu se intampla pe Otopeni si acum 15+ ani?

    inca nici nu intrase bine moda camerelor foto digitale si erau multe oferte cu camere foto “de pe aeroport”.

      (Citează)

    • Prin 2005 trec pe la o dugheana a ”mamei Sun” din Singapore, stiuta de pe la colegi, sa cumpar niste cafea. Nu multa, îi spun ca sint probleme la vamă cu cantitati mai mari. ”Ha” zice ea, ”cei de la Tarom au luat si 8 tone la un transport, mai ‘nainte”. Am crezut ca sint basme SF, dar conexind cu ”Tigareta”, cam iese la socoteala.

        (Citează)

  2. Dezvaluiri “incredibile”. Lol.

      (Citează)

  3. Android 11 gets a trashcan: Apps can throw away files without actually deleting them, allowing you 30 days to change your mind or recover them before they’re really gone.

    Pe iOS am treaba asta de nu mai știu câți ani. 🤓

      (Citează)

  4. Spotify on a run, Joe Rogan si acum Kim, podcasturi de calitate…

      (Citează)

  5. VW ID4 (dar e prima versiune) cam seamana izbitor cu toyota chr, cam lipseste imaginatia si creativitatea la wolfsburg,

      (Citează)

  6. Catalin si atat

    18/06/2020 la 11:45 AM

    Volkswagen-ul ala aduce, la aspect, putin spre Nissan Qashqai sau Renault Kadjar doar ca alea nu sunt electrice, nici macar hibride :( dar cine stie, poate ii impulsioneaza VW.

      (Citează)

  7. Bai nene, am vazut si azi cum incerca Nicusor sa vorbeasca si cum considera pesede-ul ca ar trebui sa comunice. Mi se pare mie sau deja au trecut la alt nivel? Adica plm, nici Trump nu face chestii de genul asta.

      (Citează)

  8. otopeni si constanta sunt raiul contrabandei din care traiesc toti de la vamesi si servicii pana la partide, autoritati locale si mafioti.

      (Citează)

  9. HTC MAI EXISTA ?

      (Citează)

  10. De ce preiei numai partea stanga a presei americane?
    Cine citeste crede ca Bolton e motivat de adevaruri si nu de razbunare pe Trump. Bolton nu e decat un neo-con concediat de Trump pe motiv ca numai razboi si schimburi de regim vedea peste tot. Un invechit si un pericol pentru siguranta nationala.

    Dezvaluiri “incredibile”. De ce nu le-a facut mai demult?

    Rusia (n-a mers) -> incearca Punere sub Acuzare (n-a mers) -> incearca Covid (n-a mers) -> incearca razboi civil (nu merge) -> ?

      (Citează)

    • ei, poate reusesc cu cenzura.

      Facebook a cenzurat un promo a lui Trump, si s-a si pronuntat, cica are imagini de tip nazist. Nazistii erau cu ordinea, un clip care arata ordine merita interzis pe tot globul de analistii politici/judecatori/calai leftisti.

      Sa ne fereasca Dumnezeu de invazia progresistilor, ca astia or sa fie mai rai ca comunistii.

        (Citează)

    • Ce-mi pasă de ce-i motivat? Important este dacă ceea ce dezvăluie este adevărat sau nu. Ce-l motivează? Răzbunarea și banii incasați pentru carte, dar asta era clar.

        (Citează)

  11. Ce dragut, crezi ca doar pe Otopeni se fura :))

    Pe absolut toate aeroporturile se fura.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus