un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 iunie 2020

15 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

  11 comentarii

 1. Eu am demult o curiozitate. cu americanii ( Bechtel, Microsoft) m-am lamurit ca lucrarile imense interstatale se lucreaza pe baza de facilitation (sau commision), spaga cum le zice prin partile Carpatilor.
  Dar la chinezi functioneaza spaga sau partidul comunist te condamna la moarte?
  Curiozitate.

    (Citează)

 2. Samsung are vânzări atât de mici încât scot tot felul de ediții prostești.

    (Citează)

 3. Nu e prima oara cand imi strica Microsoft ceva. A stricat mai de mult posibilitatea de a scana direct din dispozitiv, cand apasai un buton si il trimitea in calculator. Dupa un update de Windows a mers doar scanarea din aplicatie. M-am chinuit cateva zile si am reparat ce a stricat, doar ca sa strice iar dupa cateva luni de zile. Update-urile nu pot sa le opresc, le face orice as zice eu. Probabil trebuie sa blochez din router IP-ul lor, altfel o sa strice in continuare tot ce merge bine.

    (Citează)

  • Un update recent mi-a stricat modul de vizualizare a unor foldere în Explorer. Au trecut pe list view deși le aveam puse ca medium icons și sortate după date modified, ca cele mai recente fișiere să fie mereu sus.

     (Citează)

 4. Skyler:
  Nu e prima oara cand imi strica Microsoft ceva. A stricat mai de mult posibilitatea de a scana direct din dispozitiv, cand apasai un buton si il trimitea in calculator. Dupa un update de Windows a mers doar scanarea din aplicatie. M-am chinuit cateva zile si am reparat ce a stricat, doar ca sa strice iar dupa cateva luni de zile. Update-urile nu pot sa le opresc, le face orice as zice eu. Probabil trebuie sa blochez din router IP-ul lor, altfel o sa strice in continuare tot ce merge bine.

  Treci pe LTSC. Folosesc de mai mult de 1 an și n-am probleme. Repară doar vulnerabilitățile prin update-uri de securitate și atât, fără feature update-uri, fără store, fără cortana și fără edge.

  Referitor la S20-ul ăla, sunt curios cum te lauzi la o gagică sau la prieteni că ai luat BTS.

    (Citează)

  • Lucian: Referitor la S20-ul ăla, sunt curios cum te lauzi la o gagică sau la prieteni că ai luat BTS.

   Cred că se vinde doar în Coreea, că în rest ce rost ar avea? Și acolo probabil gagicile leșină când aud asta.

     (Citează)

 5. Singurul lucru care ]mi place la seria S20 este ecranul drept. Nu mă pot obișnui cu ecranul curbat al lui S10… recunosc este și primul Samsnug și primul cu ecran curbat, dar totuși ni se pare ciudat.

    (Citează)

 6. Lucian: Treci pe LTSC. Folosesc de mai mult de 1 an și n-am probleme. Repară doar vulnerabilitățile prin update-uri de securitate și atât, fără feature update-uri, fără store, fără cortana și fără edge.

  Referitor la S20-ul ăla, sunt curios cum te lauzi la o gagică sau la prieteni că ai luat BTS.

  LTSC e bestial! Eu il folosesc de pe vremea lui LTSB 2016. Este exact ceea ce trebuia sa fie Windows10, cel putin in varianta “lite/basic” – barebones!

    (Citează)

 7. BTS edition)))))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus