un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sony PlayStation a pornit ofertele Days of Play la jocuri și PS Plus

4 Jun 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

PlayStation a lansat astăzi campania de reduceri numită Days of Play, una dintre cele mai mari din acest an. Reducerile țin până pe 17 iunie.

Au multe reduceri la diverse jocuri bune, dar mie cea mai bună ofertă mi se pare următoarea: reducere 30% la abonamentul PS Plus dacă-l achiziționați pe 12 luni. De exemplu, un abonament pe o lună costă 40 de lei, pe 3 luni costă 105 lei, iar pe 12 luni cu ocazia Days of Play costă 188 de lei. Pe acesta îl cumpăr și eu.

PS Plus cred că nu are nevoie de prezentare pentru cei cu console, dar îi spun rapid cele două mari avantaje pentru cei care ar fi tentați să se aboneze acum:

  • permite acces la multiplayer, ca să te poți juca împotriva prietenilor cu console.
  • în fiecare lună se dau gratuit două jocuri, care rămân ale voastre pe toată perioada cât aveți PS Plus.

Mai sunt și alte beneficii, le găsiți aici. Jocurile ce-au fost oferite gratuit până acum au fost mereu titluri foarte bune, de exemplu în ultimele 12 luni au dat Cities: Skylines, pe care-l joc de vreo lună pe PC cu mulți bani dați pe el, Uncharted 4, Shadow of the Colossus, colecția Bioshock, The Last of Us, Titanfall 2, Detroit: Become Human și încă vreo 15 altele. Acum, în iunie 2020, jocurile gratuite sunt Star Wars Battlefront 2 și Call of Duty: WWII.

Days of Play vine și cu reduceri de până la 60% la diverse jocuri, dintre care mi-au atras atenția:

  • FIFA 2020 (care ajunge la 60 de lei). I’m buying this.
  • Spider-Man (90 de lei, probabil unul dintre cele mai bune jocuri de PS4 făcute vreodată).
  • DOOM Eternal.
  • Call of Duty: Modern Warfare.
  • Red Dead Redemption 2, ca să mergi cât vrei tu cu calul prin pustiu.
  • GTA 5 (61 lei!)
  • Death Stranding.

Sunt multe altele acolo, pagina listează 180 de reduceri.

Sunt oferte și în lanțul clasic de retail, nu doar în magazinul online PlayStation Store. Reducerile din magazinele “offline” se încheie însă pe 8 iunie, pe când cele online țin până la 17 iunie. Sunt reduceri la kitul VR, jocuri oferite gratuit la achiziția unui controller șamd. Le găsiți pe eMAG, Altex și Sony Center. Văd că oferta de PS Plus la 188 de lei sub formă de card valoric (pentru cei care nu vor să o achiziționeze online cu cardul) apare ca out of stock pe Altex, dar încă este pe magazinul oficial Sony România.

    7 comentarii

  1. Recomand sa te uiți pe la începutul anului (ianuarie și februarie) la marii retaileri ca au ps+ la suma de de 150(sau mai puțin). Îl cumperi de atunci și îl activezi mai tarziu

      (Citează)

    • Cătălin Tănase

      04/06/2020 la 12:51 PM

      Eu îmi fac doar abonamente pe un an, cu ocazia Days of Play. Am urmărit campaniile și în restul anului, însă nu îmi amintesc să fi văzut la 150 de lei.

      Apropo, nu e nevoie să îl activezi mai târziu, pt că dacă ai deja abonament activ, perioadele se însumează

        (Citează)

  2. Stie cineva daca steam summer sale e in grafic?

      (Citează)

  3. alxzen:
    Stie cineva daca steam summer sale e in grafic?

    “A recent leak suggested that this year’s Steam Summer Sale will run from June 25 – July 9.”

      (Citează)

  4. Eu am incercat sa joc Cities: Skylines pe consola.. am avut impresia ca e imposibil :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus