un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Un clip care mi-a adus aminte de vremurile bune din Mauritius

2 May 2020  ·

TURISM  ·

4 comentarii

Excursia în Mauritius a fost una dintre cele mai bune vacanțe ale noastre. Peisaj paradisiac, oameni prietenoși, cocktailuri bune, zile liniștite la plajă, multe obiective interesante de vizitat pe insulă. Citiți aici despre Mauritius, dacă vă interesează.

M-a distrat și mi-a amintit de acestea clipul de mai jos, al lui Richard Branson unui român blocat acolo de carantină. Stătea într-o vilă de lux dintr-un cartier în care doar 3 alte case erau ocupate, supermarketurile erau pline, dar circulația mașinilor închiriate a fost interzisă, așa că o lua la picior prin plantațiile de trestie, profitând de faptul că insula nu are animale sălbatice periculoase.

  4 comentarii

 1. Iohannis recomanda ca anul acesta sa ne petrecem concediul in Romania, tocmai ce am vizionat video-ul de aici https://www.youtube.com/watch?v=Qjl4aH9Zhps

  Recomand sa scrii o serie de articole cu locuri mai putin cunoscute din țară dar care merita vizitate într-un concediu de 3-5 zile, poate chiar un traseu cu mașina cum a fost cel cu Turul Vinului sau ce ai tu pe listă de vizitat in Romania si nu ai reușit pana acum, poate vor fi recomandări bune în comentarii.

    (Citează)

 2. ms de clip, i-am dat subscribe la om, povesteste fain zici ca e teleenciclopedia.

    (Citează)

 3. Serios? Serios ca te duci acolo singur în barta’i casoiu?

    (Citează)

 4. merci de linkul spre Marian. il stiam din vedere de la Camelia, dar e o placere sa-l si ascult. e altceva fata de travelistii de duzina.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus