un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 7 mai 2020

7 May 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Coronavirus:

Criză:

    8 comentarii

  1. ANAF decide, ANAF te executa.
    multe lucruri facute de o singura institutie si neverificate de nimeni suna a un pic de abuz. la fel ca pana acum.
    si tot la fel ca pana acum, o sa fie executati fraierii de rand, nu marii datornici.

      (Citează)

  2. americanii, daca scapa cu pana in jumate de milion de morti anul asta, sunt prea tari. sau pot sa adopte metoda ruseasca: daca nu numeri mortii, nu exista.

      (Citează)

  3. Eu nu înțeleg asta cu “Putem părăsi localitatea…”
    Pe site-ul DSU, scrie așa, dinainte de Paști:
    “🔴17. Întrebare: Pot să merg într-un alt oraș decât cel de domiciliu unde am posibilitatea de a sta într-o locuință, care nu este proprietate personală, dar îmi oferă condiții mai bune pentru familie (doi copii de 7 ani, respectiv 4 ani și soția) pentru a rămâne în autoizolare?
    Răspuns: În Ordonanța Militară numărul 3 nu este prevăzut faptul că cetățenii trebuie să rămână la adresa de domiciliu, ci la o locație indicată de ei, cu respectarea prevederilor legale și a restricțiilor impuse. Astfel, precizăm că este permisă inclusiv deplasarea cu familia în zona rurală, dacă persoanele dețin acolo o casă, pentru a rămâne în respectiva localitate.”

    Adică puteam să părăsim localitatea și până acum, dacă mergeam la o altă casă a noastră.
    Corect ar fi să se zică: “Se poate părăsi localitatea pentru a merge teleleu-grămadă oriunde”.

      (Citează)

  4. Sunt cat se poate de acord si sustin ANAF in demersul de popriri rapide daca incep cu firmele de stat sau cu actionariat majoritar de stat care au datorii la contributiile salariale, pensii, impozite de ani si zeci de ani.

    Altfel eu voi plati din ghiseul.ro suma afisata acolo pentru 2019 si vor avea banii mei in cont in aceeasi zi sau in ziua urmatoare. Si probabi ca mine sunt multi fraieri care isi platesc la zi datoriile, unii chiar prosti care le platesc in avans.

      (Citează)

  5. Nu vad cum ajuta lasarea scaunelor de la mijloc libere. Avioanele sunt asemeni vaselor de croaziera. Poate chiar mai rau fiind toti calatorii ingramaditi intr-o singura incapere.

    Eu unul nu voi mai zbura pana nu apare un vaccin.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus