un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 4 mai 2020

4 May 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Coronavirus:

Criză:

    13 comentarii

  1. wizz zboara începând din iunie către abu dhabi, dar in acelasi timp anulează cursa spre dubai. Ce se intampla cu cei ce aveau bilete in iunie/iulie pt dubai?

    Era mai convenabil zborul pt dubai decat abu dhabi.

    Avantajul la abu dhabi ar fi doar noile curse ce le vor fave de acolo spre asia/africa

      (Citează)

  2. Rusii care cad… nu pier
    Rusii care cad se duc pe un alt cer

      (Citează)

  3. Cred totusi ca suntem in 4 Mai 2020…

      (Citează)

  4. Legat de faptul ca politicienii reactioneaza la pierderea de voturi: asa e in democratie, oamenii voteaza. Desigur e cam ciudat pt mine ca a cedat la 16 nemultumiti.
    Cred ca democratia reflecta ceea ce poporu isi doreste.

      (Citează)

  5. geretus:
    Cred totusi ca suntem in 4 Mai 2020…

    De la carantina :D

      (Citează)

  6. Misto aia cu Xiaomi. Probabil daca ai telefon, bratara MiBand si Roborock, esti profilat complet. Legat de aspirator, de ce ar face upload de peste 10GB intr-o luna?

    https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/9tgyrg/any_reason_why_my_xiaomi_robot_vacuum_uploads/

      (Citează)

    • Ma faci ca sa-l desfac sa vad daca are microfon. Oricum pentru treaba asta ar trebui sa ia milionul de euro amenda GDPR pentru ca trimiteau datele catre un server din Rusia, iar in print screen apar tot felul de informatii cu caracter personal. Conform GDPR si daca esti entitate reglementata ce prelucreaza date personale ai obligatia de a le stoca strict in interiorul EU.

        (Citează)

  7. Daca cineva vrea sa vina din Londra in Romania, dar se gandeste sa faca o escala in Viena unde sa-si faca testul(in aeroport-dureaza 3 ore), iar apoi cu rezultatul testului negativ vine in Romania, mai sta oare in carantina 14 zile?

      (Citează)

    • Atata timp cat nu este obligatoriu ca toti cei care fac escala in Viena sa-si faca testul, exista posibilitatea se iei virusul in avion.
      Asa ca normal ar fi sa stai in continuare in carantina.

        (Citează)

  8. Da, este chiar la Universitate, la statui, noul BK.

    Au pus baloane si toate alea, am vrut sa merg sa iau un chicken royale si un whopper (la pachet, desigur), dar se pare ca nu au optiunea asta, ci trebuie sa comand de pe o aplicatie de genul uber eats. Am renuntat.

      (Citează)

  9. Sol:
    Misto aia cu Xiaomi. Probabil daca ai telefon, bratara MiBand si Roborock, esti profilat complet. Legat de aspirator, de ce ar face upload de peste 10GB intr-o luna?

    https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/9tgyrg/any_reason_why_my_xiaomi_robot_vacuum_uploads/

    Deci tu crezi ca cei cu google home, ring, apple watch, etc nu sunt urmariti??? Ahhaaahahahaha, ooook

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus