un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 mai 2020

18 May 2020  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Avatarurile alea de Facebook sunt și la noi. Am făcut și eu unul dar… Meh

    (Citează)

 2. Ca sa downloadezi jocurile alea gratuite din epic store si ubisoft store trebuie sa instalezi clientii lor ?

  Cand instalezi jocurile iti dau si un CD key ?

    (Citează)

 3. Trebuie instalati clientii specifici. Bonus, in cazul GTA trebuie sa instalezi si clientul Rockstar cu care sa link-uiesti epic-game-ul

    (Citează)

 4. ma unge la suflet cat de frumos si-a furat-o Softbank cu investitii gen WeWork.

    (Citează)

 5. S-ar putea sa ma insel, dar eu am vazut ca yt nu mai catalogheaza 720p ca HD de cand cu pandemia cand au decis sa redea clipurile la o calitate inferioara, precum Netflix (care, se pare, revine la normal usor, usor). Deci, e posibil ca 720p sa fie din nou HD cand se va decide revenirea la setarile anterioare.

    (Citează)

 6. Google Meet is now in Gmail

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus