un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sainz la Ferrari, Ricciardo la McLaren, Vettel tot pe dinafară

14 May 2020  ·

AUTO  ·

5 comentarii

N-a durat mult. După ce marți Vettel a anunțat că va părăsi echipa Ferrari la finalul acestui sezon, astăzi au fost anunțate două mutări foarte interesante pentru viitor: Carlos Sainz se duce de la McLaren la Ferrari, unde va face echipa cu Charles Leclerc.

În locul său nu vine Vettel, ci Daniel Ricciardo de la Renault. Ricciardo nu părea să aibă spor acolo, iar poate că la McLaren îi va merge mai bine.

Despre Vettel nu se știe nimic. Poate că-l va lua Renault, vom vedea, dar la ce salariu cere germanul, probabil că orice negociere este una de durată.

Ricciardo este o cantitate cunoscută, ca să zic așa. Mi se pare că dă o echipă cu mici probleme pentru altă echipă cu mici probleme și sunt curios ce rezultate va obține. Mult mai curios sunt însă despre cum va evolua Sainz la Ferrari.

Spaniolul are 25 de ani și a concurat în 2019 pentru McLaren, unde a dat semne că ar putea obține rezultate bune dacă ar avea sub el o mașină competitivă. Cel mai bun rezultat a fost un loc 3 în Brazilia, dar a încheiat campionatul pe locul 6, după Hamilton, Bottas, Verstappen, Leclerc și Vettel, adică imediat după numele mari și cu monoposturi puternice.

De asta sunt curios să văd ce poate Sainz când va primi un Ferrari, în 2021. Va fi mai bun decât Vettel? Nu știu. Transferul, însă, m-a făcut și mai curios pentru sezonul 2021. Cel din 2020 ar putea începe pe 5 iulie în Austria, dacă nu va fi amânat din nou #trăimvedem

Sper să-și găsească și Vettel o echipă, până la urmă. Ar fi păcat să nu-l mai vedem câțiva ani în F1, că talent are.

    5 comentarii

  1. cred ca Vettel o sa ia o pauza de F1, si pe modelul lui Alonso o sa incerce alte competitii auto

      (Citează)

  2. Radu, vreun articol la tine pe blog sau din exterior ce ne-ar putea face si pe cei ce suntem paraleli cu Formula1 sa intelegem mai bine de ce monopostul vreunei echipe / oamenii vreunei echipe ar fi mai bun/buni stii cumva?

      (Citează)

    • Vezi ca este pe Netflix un documentar in 2 serii (pana acum), F1 – drive to survive. Vei gasi foarte multe lucruri interesante, explicate fie de piloti, fie de oamenii care tin aproape de fenomenul F1.

        (Citează)

  3. Acuma ca Sainz e la Ferrari si Ricciardo a mers la McLaren.
    Celelalte echipe nu le vad sa aiba bani de Vettel.
    Cel mai probabil cred ca va face o pauza timp de un an apoi din 2022 odata cu noile reglementari ii va lua locul lui Bottas la Mercedes.

      (Citează)

  4. Cred ca ti-au citit articolul toti cocalarii din Bucuresti, au aflat ca sunt locuri libere la echipele de F1 si dupa 00:00 au iesit in pe strazi sa se antreneze. N-am mai vazut atatea motociclete si masini de fite alergand pe strazi, turate si alergate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus