un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 17 mai 2020

17 May 2020  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Copiii vedetelor au nume ciudate. Kal-El, Pilot Inspektor, Moon Unit. E o listă lungă și amuzantă, citiți-o.

Interviu cu John Scalzi. E cunoscut pentru Old Man’s War, dar ultima sa serie The Collapsing Empire este foarte bună și amuzantă și v-am mai recomandat pe aici și Lock In, Redshirts și altele.

O femeie care călătorea pe jos a născut, apoi a mai mers 160 km pe jos. Că na, India este în lockdown, așa că oamenii merg pe jos distanțe mari dacă nu mai au de muncă.

Site-ul Worldometers a avut un miliard de vizite pe lună. Au ajuns de la 80% accesări din search la 33%. Bravo lor, au fost primii cu o secțiune bună de statistici despre covid-19 și au tot actualizat și extins acele tabele zilnic. Worldometers.

Drame în Formula 1. Ferrari nu i-a oferit niciodată o prelungire de contract lui Vettel, ba chiar a negociat cu Sainz de multă vreme. Those SOBs! Alonso ar putea reveni la Renault. În alte știri, fiul lui Montoya aleargă în karting și face pasul spre racing în clasele mai înalte. Mă uit de atâta vreme la Formula 1 încât țin minte cursa de debut a lui Juan Pablo Montoya și cât de promițător părea.

Cinci surferi au murit în spumă neobișnuit de mare. OK, e foarte ciudat ce s-a întâmplat acolo. Apa avea atât de multă spumă încât nu i-au putut salva pe cei cinci nici măcar când un elicopter a încercat să o îndepărteze sau să-i găsească. Cred că s-au înecat pentru că n-au putut respira prin spumă.

Câștigătorii unui concurs de fotografie în natură.

Un tânăr de 16 ani a murit din cauza drogurilor. Era dependent de la vârsta de 13 ani. WTF?

Patru rețete de salate mai complexe. Mult noroc să găsiți ingredientele. O listă mare de alte rețete vegetariene de gătit rapid.

Rețete de cocktailuri de whisky pentru world whisky day. Dacă știam că a fost ieri, făceam și eu ceva pe tema asta.

Peloton nu poate produce biciclete pe măsura cererii. Vai, și acum vreo doi ani era acel scandal cu o reclamă neinspirată despre o femeie care începe să facă sport pentru că se simte presată de soțul ei să arate bine. Morala: ai un produs bun, se vinde.

10 filme de acțiune mai puțin cunoscute. În afară de 16 Blocks, cred că le-am văzut pe toate pe casete video și la TV.

    11 comentarii

  1. alea 3 făcute de Brandon Lee sunt bune toate.

      (Citează)

  2. They Live este un must see.

      (Citează)

  3. E foarte simplu de explicat de ce copiii vedetelor au nume ciudate: parintii lor sunt niste cretini.

      (Citează)

  4. Cel mai bine platit Job din Romania – 34k $ in 2 saptamani din luna Aprilie https://www.youtube.com/watch?v=_zQNTQp7DXk

      (Citează)

  5. Alianul elon musk habar nu are cum se citeste numele copilului sau. Dar ce vrei, ei sunt niște speciali, trebuie ca lumea sa știe asta

      (Citează)

  6. Peloton se vinde bine datorita pandemiei. Este overpriced bine de tot, dar lumea vrea sa faca miscare.

      (Citează)

  7. Nu inteleg ce te mira la cazul copilului de 16 ani mort din cauza drogurilor.

      (Citează)

  8. Pe la inceputul anilor 2000, cand ma intorceam de la scoala, am nimerit in scara blocului 2 copii (10-12 ani, maxim) care erau cu seringa in vene. Am fost socat pentru ca nici atunci si nici acum nu pot intelege ce ar putea sa te impinga sa iti bagi in vena de la varsta aia.
    Mai mult, cum pana mea sa vinzi la copii?!
    Si nu, nu am stat in Ferentari…

      (Citează)

  9. Stirea zilei este ca tipa cu sparanghelul a facut video. chat

      (Citează)

  10. Kilroy: They Live

    mhm.

      (Citează)

  11. Te ineci in spuma pentru ca legea lui Arhimede.
    Apa inspumata are densitate mai mica, forta ascensionala (care in mod normal te impinge in sus in apa) este mai mica si te duci la fund unde nu poti sa respiri apa cu bule.
    In bazinele aerate care se folosesc in tehnologia tratarii apei este interzis sa sari in apa sa ajuti persoana cazuta intr-un astfel de bazin, poti doar sa ii arunci un colac si sa opresti de urgenta sistemul de aerare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus