un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Teatru, muzică, sport și cursuri diverse live pe platforma Împreună mai puternici (p)

30 Apr 2020  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Dacă ați ajuns la capătul Netflixului, s-a lansat platforma Împreună mai puternici, care pune la un loc cursuri online și spectacole live de muzică și teatru, programe de sport, cursuri de gătit, hairstyling, gaming și multe altele. Programul evenimentelor live este aici (sau pe Facebook).

Platforma este făcută de Vodafone, care a adunat acolo o mulțime de artiști (Irina Rimes, Byron, Mono Jacks, Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr. șamd) și profesioniști din alte domenii. De exemplu, cursurile de gătit sunt ținute de Alex Petricean, de la NOUA, care-i un super-restaurant românesc, iar pe gaming îl au pe Maximilian Ioan, care are peste un milion de subscriberi pe YouTube.

Mie îmi place mult ideea de cursuri sportive din platformă, că entertainment mai știe lumea să găsească, dar idea de sport la domiciliu, sub îndrumarea unor specialiști, nu-i la fel de populară. Programul de sport include momentan:

  • azi dimineață a fost Cardio & Ballet Fusion cu Laura Andrei, o combinație de pilates, balet și gimnastică de tonifiere, dar un nou streaming se ține pe 3 mai.
  • pe 1 mai de la ora 9 începe Body Wake up cu Marian Achim, un antrenament full body de intensitate medie-ridicată. Exercițiile se execută cu greutatea propriului corp, nu aveți nevoie de gantere sau altceva (cum ar fi, nici o scuză). Urmăriți-l pe acesta dacă vă credeți în formă și vedeți dacă țineți pasul cu antrenorul.
  • pe 2 mai este un program de tonifiere cu Elvin Marinescu, începând cu ora 10.
  • tot pe 2 mai, de la ora 11, începe yoga cu Mădălina Bozeanu. Matilda face yoga de câteva luni, poate se uită ea.

Partea inedită în platforma Împreună mai puternici este că se poate dona pentru susținerea artiștilor sau specialiștilor care vă plac. Știți situația de la noi, actorii, cântăreții, bucătarii și aproape toți cei de mai sus au fost printre primii a căror activitate a fost oprită și probabil vor fi ultimii a căror activitate va fi reluată, așa că în perioada aceasta au zero venituri.

Trecerea la spectacole online este un efort imens, greu de pus la punct, greu de monetizat. Mă bucur că îi ajută Vodafone cu platforma Împreună mai puternici.

    2 comentarii

  1. Eu as vrea sa ma ajute Vodafone in asa fel incat sa nu fiu nevoit sa resetez echipamentul din casa de 3 ori pe zi, cand lucrez remote. Sau, macar asa cum le-am spus la telefon, sa ma sune cineva de la retentie, ca eu le inchid abonamentul. Dar, hei, nu e cu teatru si muzica, e cu clienti tampiti care au contract pe 2 ani.

      (Citează)

  2. E mijto cu cantaciosi si actori si caterinca. Dar ar putea taia oleaca din onorariile tuturor guristilor astia, iar din banii aia sa mai monteze niste antene ptr semnal. Si poate chiar sa dea unuia priceput care sa le faca aplicatia functionala. Zic si eu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus