un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 24 aprilie 2020

24 Apr 2020  ·

ȘTIRI  ·

24 comentarii

Coronavirus:

Criză:

    24 comentarii

  1. Inaintea crizei parca o masca era 20 de bani sau 50 de bani, din cele cu 3 straturi.
    Inteleg ca au rezolvat problema cu acel strat care nu se producea in Romania?

      (Citează)

  2. Scumpe mastile la 2.4 lei, eu ma gandeam la un maxim 1 leu daca se produce masiv in romania

      (Citează)

  3. DIGI24 zicea că încă e nevoie de importarea unui strat din mască. Probabil de asta nu sunt mai ieftine.

      (Citează)

  4. Daca vrem sa scapam de china, daca vrem sa producem aici, trebuie sa acceptam ca preturile o sa fie putin mai mari.Cred ca nimeni nu se asteapta sa producem la un pret mai mic/asemanator cu cei din China .

      (Citează)

  5. noi abuzuri ale politiei….. asa fara sa fim rasisti, cand tiganii incacla orice regula, pana si cele de bun simt, si fac viata amara romanilor din jur, ce merita? Sa fie pupati in cur in continuare? Ca doara… “discriminarea” ?

      (Citează)

  6. Stirea zilei: cercetatorii americani studiaza posibilitatea eliminarii virusului prin injectii cu dezinfectant si curatarea pe interior cu UV.

      (Citează)

    • Trump, adică cel mai inteligent cercetător american.

        (Citează)

    • Virusul moare sigur. Acum, că moare și pacientul, e doar un amănunt

        (Citează)

    • ideea e pe unde iti baga lampa uv…macar sa mori satisfacut.

        (Citează)

    • Mie nu îmi vine sa cred cât de mult de uită lumea în gura lu Trump. Penibil, cât timp trebuie sa se mai prefacă lumea ca nu e un idiot care nu trebuie băgat în seama ? Ma uit la tv și canale de știri din sua și ma sparg de râs. E mai funny sa îl asculți pe trump decât era vacanta mare la început. Omul nu e în stare nici sa pronunțe anumite cuvinte, serialul idiocracy care ruleaza din 2016 in sua este cel mai bun divertisment. Sunt sigur ca va avea încă 4 sezoane, americanii sunt prea idioți. MAGA =)))))))

        (Citează)

  7. Probabil ca daca in Romania era mai ieftin de produs decat in China sau Turcia, nu trebuia sa vina o pandemie ca sa se produca mastile aici.

    Sa inchiriezi un avion din China pana in Romania e cam 100.000 euro si cu el aduci cam 5 milioane de masti (am rotunjit totul). Adica transportul te costa 2 ct/masca… cum sa fie mai ieftin in Romania?

      (Citează)

  8. Testele pentru anticorpi sunt bullshit, anticorpii aia ii avem mai toti, daca testezi după cea mai mica cantitate ii descoperi unde vrei. Cum de au avut 15% boala dar atunci nu se mai umpleau spitalele, nu se mai transmitea de era nevoie sa stea lumea in casa, virusul a asteptat un semn si a inceput sa fie pandemie dupa ce cateva luni a stat chill a infectat 15% din new york da asa, mai relax.

      (Citează)

  9. cand vad astea cu abuzuriloe politiei…. dar abuzurile cetatenilor…. tiganii aia si o merita cu varf si indesat. nu stiu daca stiti dar exista si o poveste de dinaintea filmarii.. aia nu o mai spune nimeni.. aaa si inca ceva.. e ordonanta militara, nush daca se pune treaba cu abuzul politiei…

      (Citează)

  10. Interesanta stirea cu infectarea celor din NY. Eu i-as fi intrebat si daca au avut simptome de gripa.
    Ar trebui facute astfel de teste si in alte tari. Daca se confirma, inseamna ca virusul este mult mai putin ofensiv decat se credea si mult mai contagios.

      (Citează)

    • Sunt mullți care spun că au avut, chiar simptomele carateristice, în general oameni care au călătorit prin lume la începutul anului. Însă nefiind declarate cazuri pe teritoriul SUA nu s-a gândit nimeni că nu ar fi doar o gripă.

        (Citează)

  11. @ radu usoara corectie: Seria iPhone 11 a avut 66% din vânzările din SUA de IPHONE în T1. S-a intamplat inevitabilul si Iphone XR a fost detronat.

    si ceva in plus: Microsoft intra pe piata si asa saturata (zic eu) de earbuds

    https://www.gsmarena.com/microsoft_surface_earbuds_will_launch_in_europe_on_may_6_priced_at_199-news-42836.php

      (Citează)

  12. Mie nu îmi da pace asta cu ny și 15%. Deci virusul a putut infecta 15% din 20mil fără sa fie aglomerate spitalele fără stat în casa, fără gropi comune pline ? Serios ?

      (Citează)

  13. Mihai:
    Esti biochimist sau doar aberezi?

    Da tu o minima logica ai ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus