un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 5 aprilie 2020

5 Apr 2020  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Ce final de film a stricat întreg filmul pentru voi? O discuție interesantă pe Reddit, citiți comentariile ca să vedeți ce zic oamenii.

Cel mai amuzant incident naval. O navă militară venezueleană a ciocnit un vapor german pentru a-l intimida. Nu știa că nava germană este ranforsată suplimentar pentru misiuni în zona arctică.

Ce lucruri sexy fac bărbații, dar femeile nu le percep așa? O altă discuție amuzantă din Reddit.

Despre casu marzu, o brânză din Sardinia. O specia de muște își depune ouăle în ea, așa că brânza este servită cu larve pe ea, larve care sar câțiva centimetri când ridici bucata ca să o mănânci. Și dacă ai ghinion, îți pot pune sănătatea în pericol.

O femeie trăiește în pustietate ca în vechime. Eu nu cred că aș putea face asta, știind ce confort oferă vremurile moderne.

Canadienii au concurs de păr înghețat. Stau în apă fierbinte când temperatura exterioară coboară sub -20 grade C și obțin forme ciudate când le îngheață părul.

Despre ruta de migrație spre SUA prin Columbia și Panama. Mii de oameni merg anual spre Santiago de Compostela într-un pelerinaj ca pe vremuri. În același timp, alte mii de oameni fac alt tip de pelerinaj prin jungle și alte pericole, mergând spre granița cu SUA.

Un criminal în serie a murit în închisoare. A fost activ 3 decenii și a fost prins când fiul sau a fost arestat, iar ADN-ul fiului semăna destul de mult cu ADN-ul criminalului căutate de poliție.

10 ani de tablete Android. Acum 10 ani apărea primul iPad.

Drumul cocainei de la plantație până în stradă. Un reporter l-a urmărit pe tot, începând de la fermierii de coca și viața lor.

Fotografii din Zambia.

Disney a amânat toate filmele Marvel.

Selena Gomez este bipolară.

Jocuri board games mai noi. De Carcassone am tot auzit.

Bill Withers a murit zilele trecute. Deși Lean on Me este considerată cea mai celebră melodie, iată mai jos Ain’t No Sunshine, care-mi place mult mai mult:

    14 comentarii

  1. Cum vine asta ? Stai acasa si joci Pandemic ? :)

    Fara legatura cu titlurile articolului, am vazut ca in ultima perioada a scazut f mult pretul la Huawei P20 Pro. Imi spune cineva daca are probleme cu instalarea aplicatiilor google? Ms

      (Citează)

  2. Filmul Enemy (2013) https://www.imdb.com/title/tt2316411/ a avut un sfarsit care m-a surprins total, il recomand. Il gasiti pe rarbgmirror

      (Citează)

  3. Nu-mi vine in minte acum nici un fim pe care finalul sa il strice. Sigur exista pentru ca este plin de filme cu scenarii cretine, dar probabil am uitat de ele.

    Sardinia cu branza aia imputita este un caz clasic de romanism: legea exista dar politia nu este interesata sa o aplice. S-ar termina foarte simplu si urgent daca politia lor ar face razii la evenimente si l-ar amenda pe organizator cu 5000 de euro.

    Selena Gomez este o mizerie, nu la nivel de Kardashian, dar care primeste mult prea multa atentie.

      (Citează)

  4. În articolul despre virus și grupa sangvină apare scris cu albastru: This article is a preprint and has not been peer-reviewed [what does this mean?]. It reports new medical research that has yet to be evaluated and so should not be used to guide clinical practice.

      (Citează)

  5. Doamne, cât am urât finalul de la A.I.!!! Partea aia cu extratereștri care recuperează mintea roboțelului și-i dau și lui o familie a fost atât de neinspirată, n-a avut nicio legătură cu restul filmului.

      (Citează)

  6. Jocurile alea sunt apărute si de 15-20 de ani :)
    in plus, recomand asa ca jocuri mai usoare Camel Up, Stone Age, Finca, Onitama, Onirim, Dixit, Santorini, Keltis, Alhambra, Reef, Baren Park etc.

      (Citează)

  7. Cel mai interesant sfarsit a fost in comedia “Wayne’s World”.

      (Citează)

  8. Ft dur articolul despre emigranți. Mi-a amintit cât de norocoși suntem. Nu pot să mă mai plâng de nimic, chiar și in izolare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus