un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

15% reducere la produsele Sony

14 Apr 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

eMAG are în perioada 14-16 aprilie o ofertă chiar mișto: 15% reducere la produsele Sony din prețul afișat dacă folosiți codul “Sony” la comandă.

De exemplu, căștile acelea Sony WF-1000XM3 earbuds pe care le-am cumpărat în noiembrie cu 1.150 de lei costă astăzi 899 lei, iar după aplicarea codului ajung la 779 lei. Ăla e preț killer pentru probabil cele mai bune earbuds în acest moment.

Susține-mă cu un Subscribe:

Dacă vreți căști normale cu anulare activă de zgomot, am folosit pentru câteva zile Sony WH-1000XM3 și sunt excelente. Anularea de zgomot ambiental funcționează foarte bine, sunt wireless, se pliază pentru călătorii.

Pentru cei interesați de fotografiere și mai ales filmare cu un aparat compact, Sony RX100 mark VII este extraordinar. În special pe filmat excelează, cu focalizare performantă pe ochi și setări multe și jack de intrare microfon și alimentare continuă din microUSB dacă vrei asta.

Este și foarte scump, 6.000 de lei în general, așa că 15% reducere este importantă. Cea mai mare reducere de preț anterioară a fost de ziua eMAG, în decembrie, când au dat -10% din preț (și atunci l-am cumpărat eu).

Sunt și o mulțime de televizoare în listă, desigur.

Nu uitați, în special cei care văd lumea în alb și negru: nu cumpărați nimic dacă aveți griji pentru situația financiară viitoare (sfat valabil în orice an, de fapt). Da, am zis anterior să aveți economii făcute și da, acum vă arăt oferte bune. Sper că ordinea și importanța operațiunilor este clară pentru toată lumea.

    10 comentarii

  1. Ce aiurea e impartit SONY intre distribuitori, nu e nici un telefon mobil SONY la oferta.

    Nici consolele nu sunt la oferta, semn ca altcineva le aduce.

      (Citează)

  2. Fanboy Sony detected. ^^

      (Citează)

  3. Doar o intrebare – preferi sa filmezi cu Sony sau ai ramas la GoPro?

    Mic Inout o avea, dar nu u vazut unde l-ai putea monta..

      (Citează)

    • Filmez cât mai mult cu RX100, este peste GoPro la focalizare și calitatea imaginii și faptul că poți regla shutter speed. Mi-am luat și un gimbal pentru el.

      GoPro rămâne pentru concedii și alte filmări în exterior, că e rapid de folosit și poate fi pus cu ventuză. Mai îl folosesc și în alte cazuri când unghiul e prea îngust, de exemplu dacă filmez în interiorul unei mașini, că atunci prefer să se vadă cât mai mult din ea.

        (Citează)

  4. ca idee, daca vreti un aparat foto fantastic, Sony Cyber-Shot DSC-RX100VI e mult mai ieftin decat VII (e practiv varianta mai veche cu un an), diferentele sunt minuscule si nr VI merita clar luat in fata lui VII.
    Folosesc VI de vreo 5 luni, am folosit intensiv III-ul vreo 4 ani, e un aparat care merita toti banii daca sunteti pasionati de fotografie. daca nu, orice aparat de 300 de euro e bun.

    pretul e ok-ish, pe la 900 de Euro, nu l-am vazut niciodat sub suma asta. al meu e cumparat fix cu 900 de black friday.

      (Citează)

  5. Misto reducere. Un tv pe care-l urmaream era 5000 de bf, 3700 luna trecuta, 3150 acum in cos cu -15%. Mai am 2 zile sa ma hotarasc.

      (Citează)

  6. Vedeti si stocurile/preturile pentru Sony de pe premiumbrand.ro, au aceleasi reduceri, uneori pornind de la preturi mai mici decat emag.

      (Citează)

  7. Ar mai fi căștile SONY WH-XB900NB, mai ieftine decât 1000XM3, văd că a coborât prețul sub 1000 de lei. În general sony au căști bune, dar unele modele nu mi se par destul de durabile – mult plastic și articulații care s-au rupt în timp. Sunt în schimb foarte comode și pentru că sunt foarte ușoare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus