un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie, coronavirus și criză – 27 martie 2020

27 Mar 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Coronavirus:

Emisiunea aceasta de la Europa FM a fost foarte bună:

Criză:

    13 comentarii

  1. Ce perversi sunt cei de Orange cu aceste “abonamente” … incearca sa scoata profit pana si in criza asta. Dar sa doneze si ei niste milioane de euro, cum au facut multe alte companii, n-am auzit.

      (Citează)

  2. Rusia a anuntat ca s-au comis si la ei erori grave in raportari. De fapt, nu are niciun deces provocat de covid.

      (Citează)

  3. credeam ca Mitsubishi sunt mai saraci

      (Citează)

  4. Man, eu aș vrea să văd un grafic cu decesele totale in România.
    Comparativ, anul trecut sau medie pe ultimii zece ani și anul ăsta.
    Așa putem vedea dacă sunt semnificativ mai multe decese acum (cu un ecart mult mai mare decât decesele oficiale de cocos) și putem presupune că diferența e dată de bolnavii nedepistați.
    Eu nu am reușit să găsesc vreun astfel de grafic pentru România

      (Citează)

  5. Azi pe la 9.30 intram in Mega Image Mihai Bravu. In fata mea isi tara picioarele un bosorog care probabil nu avea ce cauta afara din casa la ora respectiva. Prin magazin am vazut ca nu era deloc caz unicat de pensionar cu dorinte sinucigase.

    Unde naiba sunt politia si jandarmeria sa ii ia pe sus si sa ii amendeze pe bosorogii astia?! Si babe, ca sa nu discriminam.

    Nu mai zic ca a trebuit sa feresc eu pe altii care insista sa treaca atunci pe langa mine cu mai putin de 30cm distanta intre.

    Nu mai zic ca nu pareau deloc dezinfectat sau spalate cosurile de la Mega Image.

      (Citează)

  6. bonificatia de la ANAF e o gluma si rezultatul e tot timpul diferit fata de ceea ce se prezinta si in final ai fix 0 avantaje.
    institutie mai jegoasa si mai lepra decat ANAF nu stiu daca e.

      (Citează)

    • Ce-ar fi sa iti platesti impozitele pur si simplu, fara sa mai vrei vreo bonificatie la schimb?

        (Citează)

    • ce-ar fi sa nu mai minta institutiile?

      eu daca depun declaratia la ANAF e “pe propria raspundere”. orice declara ANAF se poate schimba la fel ca vremea, ii doare la maciuca si nu se tin de nimic. cam cine pare ca are de lucrat la corectitudine?

      eu mi le-am platit tot timpul la timp, cu sau fara asta, dar am crezut ca platesti mai putin daca te incadrezi in termen / promotia lor. total fals.

        (Citează)

  7. cine ar fi crezut vreodata ca mexicanii vor inchide granita ca sa nu intre americanii?

      (Citează)

  8. Asta cu Yoxo chiar e interesant :) Am avut 5 ab. de voce la Orange,tocmai ce le’am inchis si acum ma pot trece pe un ab. fara perioada contractuala. :)

      (Citează)

    • Doar ca ala prepay de 5e tot are mai multe si vine 29 de lei cu TVA. In abonamentu ala ieftin nu ti da nici minute internationale, costa 5 lei in plus daca le vrei ca “extra optiune”. Si tot ai mai multe pe prepay.

        (Citează)

  9. Intre timp: https://www.google.ro/amp/s/amp.formula1.com/en/latest/article.uk-based-f1-teams-unite-around-project-pitlane-to-assist-with-ventilator.7G8gQu9v8j6aSgqk3P52fp.html

    Pe cei din F1 ii cred mult mai capabili sa creeze un ventilator in timp util fata de industria auto clasica. Poate ceva similar ar fi in stare industria aeronautica, si ei sunt obisnuiti sa faca design si prototipare rapid.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus