un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un blooper amuzant la Digi24

27 Mar 2020  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Chestia asta de mai jos vă rog să o priviți ca pe o scăpare amuzantă și atât. Un blooper. Eu îi felicit pe cei de la Digi24 pentru treaba pe care o fac* zilnic, pentru felul în care s-au organizat (unii reporteri transmit de acasă de la ei, dar lucrează în continuare la materiale), interviuri, păreri cerute în extern șamd.

Nu-i o televiziune perfectă, dar mi se pare în continuare cea mai bună pentru știri, iar ziua mea începe mereu cu emisiunea lor de dimineață. Cineva care lucrează în domeniul televiziunii mi-a spus că, la mijlocul lunii martie, Digi24 înregistra audiență de 4 ori mai mare decât anul trecut în aceeași perioadă și cu vreo 50% peste a posturilor TV concurente.

Anyway, astăzi pe Digi24 au transmis live ecranul unui PC din studioul lor, pe care erau afișate niște statistici despre cazurile din România. Dintr-o dată apare în colț o notificare de la web whatsapp în care un “șef tură” spune “Maicălee ce tâmpenii bagă prezentatorul nostru drag”.

*cu excepția lui Prelipceanu, care pare nepregătit și, în interviuri, pune întrebări care sugerează direct ce răspuns vrea să audă.

    7 comentarii

  1. Si falsele interviuri cind chipurile interlocutorul e in direct la telefon dar de fapt este la a 3-a sau a 4-a reluare, desi intervievatorul e in direct…

      (Citează)

  2. Acum 3 zile îi suna pe Skype. Probabil difuzau stream-ul în full screen. https://imgur.com/Uw9gpMf

      (Citează)

  3. Prelipceanu s-a îngrășat ca un porc de când a dat de bine.

      (Citează)

  4. Ca lea crescut audiența, da. Dar nu sunt 9este A3 si RTV. Nu renunță disperații la posturile alea nicicum.

      (Citează)

  5. Poate nu stiai dar, din păcate, Digi 24 a dat cea mai idioata stire,, fake news,, aseară. Au anunțat ca a murit primul medic in Romania de coronavirus!! Asa ceva nu are nicio scuza. La Digi, si 24 si sport, sunt cele mai mici salarii din tv si au ramas cu oamenii care……au rămas. Iar asta incepe sa se simtă.

      (Citează)

  6. M-am uitat azi la digi24, la cineva. Meratorea aia blonda, cu ochelari, aproape ca sugera mesaje panicarde despre eventuala lipsa a alimentelor. A zis ceva de genul: “credti ca romanii se vor inghesui iar sa cumpere foarte mult, iar alimentele vor lipsi?”

      (Citează)

  7. Dincă Catinel

    28/03/2020 la 8:03 PM

    Presa poarta vina pentru aglomerația din magazine, cu titlurile lor idioate din burtiere.
    Iar astia de la guvern, n au curaj sa le spună nimic. Închid site uri de care n a auzit nimeni ca ar difuza știri false.
    În plina criza suntem conduși de niște măscărici și ne uitam la tv, la alți mascarici
    Seara numai filme apocaliptice dau idioții. Asa susțin ei moralul televiziunilor.
    Avem o presa de măscărici amatori și panglicari care se cred “profi”
    Rușine!
    Sunteți niște combinator și profitori.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus