un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Au început să apară Ford Puma pe șosele

12 Mar 2020  ·

AUTO  ·

12 comentarii

Am început să văd noul Ford Puma prin București. Am văzut la semafor unul de culoare albastru închis și arăta foarte bine. Îmi place ce linii unduitoare are de la cap la coadă, chiar sper să fie un mare hit pe toate piețele.

Am văzut recent unul expus în mallul Parklake, de data aceasta pe roșu închis. Din nou, o altă culoare pe care Puma arată foarte bine. Dacă vreți să-l vedeți și nu vreți să mergeți la un dealer Ford pentru asta, îl găsiți acolo. În curând cred că-l testez și eu.

Prețul e bun. Mașina este un Titanium de 125 CP și sistem mild-hybrid și dotări bune, preț de listă 20.000 euro cu TVA, dar Ford de obicei poate da discount mare față de prețul de listă. Mașina expusă acolo costă 15.300 de euro.

    12 comentarii

  1. Sa va fie rusine ba comentatorilor.
    I-ati sarit in cap omului ca de ce se duce la mall cand ar trebui sa stea in casa. L-ati facut cu ou si cu otet: inconstient, elitist, blogger, inginer. Cand, de fapt, era cea mai buna ocazie sa vada un Ford Puma rosu inchis. Bravo lui ca a rezistat insultelor voastre, si-a facut treaba si s-a intors aici cu informatii si poze. Special pentru voi, haterilor.
    Ne scuzi Radu, nu ne vom mai indoi de tine niciodata.

      (Citează)

    • N-ai inteles tu ce a vrut sa zica autorul.
      Eu acum ma uit la toata seria StarTrek, se pare ca doar asa poti ajunge la nivelul de intelegere al lui Radu.

        (Citează)

    • Vrea sa distraga atentia in timp ce merge pe furis si strange conserve si supozitoare. Mananca burgeri, nici de alcool nu e strain, pare putin pufos, ar trebui sa deschida un pariu daca scapa sau nu. Eu pariez 10lei pe nu.

        (Citează)

  2. Interesantă mașina și cu multe opționale, dar mor când văd că în 2020 vine cu aer condiționat manual.

      (Citează)

  3. Totusi… hibrid cu cutie manuala? In 2020? C’mon!

      (Citează)

    • e mild hybrid.. adica o minciuna :)))
      marketing inselator din partea celor de la Ford.. sper sa le faca un client reclamatie si sa isi ia ditamai amenda!

        (Citează)

  4. gabi:
    e mild hybrid.. adica o minciuna :)))
    marketing inselator din partea celor de la Ford..sper sa le faca un client reclamatie si sa isi ia ditamai amenda!

    @nwradu: cred ca se impune o discutie intr-un articol separat despre comentariile pe un blog: ce aduc in plus, in minus, sunt utile, nu, poate inviti si un psihanalist sa ajute in discutie. [nu glumesc]

      (Citează)

  5. Dacă n-ar fi în 3 cilindri motorul….

      (Citează)

  6. Orice asina cu motor de 1 L care costa 20.000 de euro este o jignire la adresa portofelului, la adresa intelectului! Este enorm.

      (Citează)

  7. Ma intreb, trecand peste momentul vizitei, daca cei care au comentat chiar se pricep la masini ( nu doar bolizi, limuzine si supercars) sau daca au testat macar un Ecosport ( <1l) . Eu am unul de 2 ani, am 30.000km si merge f b, la fel ca nou. Regret doar ca nu e hibrid ( chiar si mild)

      (Citează)

  8. Uite ba, au adus una pe rosu inchis si la mine in mall. Vezi, de-aia nu sunt eu bun sa fiu blogger, ca nu m-am gandit sa fac poze.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus