un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 22 martie 2020

22 Mar 2020  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Cum s-a certat Turcia cu Rusia și cu Uniunea Europeană. O opinie jurnalistică despre politica celor două țări în ultima perioadă de timp.

Creme de corp radioactive. În 1933 existau pe piață creme de înfrumusețare cu thoriu și radiu, care-s radioactive. Au existat inclusiv energizante și paste de dinți cu mici cantități de material radioactiv. Nu s-a terminat bine.

Despre Sabrina Ionescu, jucătoare de baschet în SUA, de origine română.

Patru criminali violatori din India au fost executați. Astfel s-a terminat un caz celebru începând în 2012, care a indignat întreaga lume. În India se raportează, în continuare, câte un viol la fiecare 16 minute.

Naked and Afraid este un reality-show de pe Discovery. Un bărbat și o femeie, complet dezbrăcați, trebuie să supraviețuiască 3 săptămâni în pustiu.

Netflix Party. Permite sa te uiți împreuna cu cineva de la distanță la același film de pe Netflix. Sincronizează playback-ul, adaugă și un chat, merge doar în Chrome.

Tom Brady a semnat cu Tampa Bay Buccaneers. Toată cariera sa a jucat pentru New England Patriots, câștigând 6 titluri de campion la Super Bowl. Mai are probabil două sezoane și se retrage.

Despre serviciul prin care vedete diverse urează sau fac clipuri personalizate la cererea clienților. Finanțare imensă, peste 560.000 de clipuri video comandate în 15 luni.

Case cu arhitectură extraordinară. Dacă vă place subiectul, uitați-vă și la Extraordinary Homes pe Netflix.

20 de filme de război.

Supă de cheeseburgeri. Nu cred că aș mânca.

21 de rețete cu ton de la conservă.

Cum s-a dezvoltat conceptul de psihopat sexy. De-a lungul anilor, filmele au început să prezinte în alt mod criminalii.

Jocuri gratuite de luat astăzi. Luați Tomb Raider din 2013 gratuit astăzi și așa rămâne veșnic.

    11 comentarii

  1. Aia cu Netflix party e interesată. Ar fi cool daca ai putea vedea filmul pe tv si chat ul sa fie pe telefon. Nu ca nu ai fi putut face asta altfel si pana acum, doar cu o aplicație de chat si cu pornirea sincronizata. Chiar ai avea si voice chat.

      (Citează)

  2. Ce treaba are dude cu psihopat sexy? Cred ca e gresit link-ul.

      (Citează)

    • Dintre toate casele alea, doar in aia din Chile m-as muta. In rest, arhitecturi sofisticate care nu ma incanta cu nimic.

        (Citează)

  3. La prima vedere s-ar zice ca Erdogan a pierdut tot. Corect – a crezut in Putin si a cam rupt reltiile cu restul. Acum nu-l mai baga in seama nimeni. Din pacate, avand in vedere orgoliul lui nemasurat , devine imprevizibil si treaba asta s-ar putea termina prost pentru toata lumea…

      (Citează)

  4. Interesante rețetele cu peste, unele într-un fel sau altul deja le-am încercat, o sa fie bune pentru viitor, thanks

      (Citează)

  5. sly:
    Da, ar fi super!

    Cei care au casca de realitate virtuala se pot uita cu prietenii la filme ca si cum ar fi toti la cinema, e foarte tare.

      (Citează)

  6. Si la indieni e prostie cat duce trenu. Cica e mare rusine in familie sa ti se nasca o fata, de aia majoritatea gravidelor sunt cam fortate sa avorteze daca au fata. Asa s a ajuns la un dezechilibru major, cu mult mai multi barbati decat femei.

      (Citează)

  7. Mie imi place mult si Enemy at the Gates, nu atat prin prisma povestii siropoase cat prin “duelul” intre lunetele lui Ed Harris si Jude Law. L-as pune cam pe acelasi palier cu Saving Private Ryan. Nu inteleg de ce are nota asa mica si nu este inclus in niciun top20 filme de razboi.
    In schimb, Thin Red Line mi se pare destul de diluat, multe momente labartate care duc lungimea filmului inspre 3 ore.
    Alte 2 filme care mi-au placut, mi se pare ca ar intra in orice top, ar fi Fury si Kajaki.
    Mi-a placut si Lone Survivor, desi nu cred ca e de vreun top20, totusi.

      (Citează)

  8. Apropos de thorium: am in obiectiv foto pe montura m42, din anii 80′ care un coating pe lentile făcut cu thorium fluoride (thf4)*. Am văzut chiar un video pe YouTube despre asta in care se spune că dacă ai ține aparatul de fotografiat la piept timp de un an, ar fii echivalentul unei radiografii

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus