un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 februarie 2020

3 Feb 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

 

    13 comentarii

  1. NetCity nu a fost amendata ca e singura firma si ca are monopol, ci pentru ca nu a oferit clientilor ce doreau acestia, a impus conditii inacceptabile si asa mai departe.

    Amenda aia e apa de ploaie, trebuiau amendati cu mai mult si aia de la conducere de s-au lacomit preferabil urmariti penal si bagati la parnaie, sa le iasa jmecheria din cap.

      (Citează)

  2. La laptop evlinkul greșit?
    Ryzen 7 3750h e pe 12

      (Citează)

    • Reclama te pacaleste: in banner scrie “Alpha 15 Primul laptop de gaming cu tehnologie pe 7nm si cel mai avansat procesor Ryzen”.

        (Citează)

  3. Placa video dedicata este pe 7nm, dar nu se numește Ryzen->Radeon

      (Citează)

  4. era odata yahoo messanger. care n-a scos niciodata bani.

    tot asa si whatzapp o sa pateasca.

    asa pentru nostalgici. stii cineva de BORChat?
    https://en.wikipedia.org/wiki/BORGChat
    un messenger mult inaintea timpului sau. dar care n-a facut pe nimeni bogat….

      (Citează)

  5. Eu inca incerc sa inteleg cum BRD (fugiti de astia cat puteti) si BCR sunt primele banci din Romania. La BRD nici acum nu exista Apple Pay, iar ultima data mi-au luat 4 lei comision ca mi-a trimis cineva 300 lei in cont.

    Banca Transilvania isi merita pozitia de lider iar ING merita sa fie pe 2 sau 3. Din punctul meu de vedere, ING, BT si Raiffeisen sunt singurele banci care merita luate in considerare.

      (Citează)

    • Vezi ca BT iti ia 5 lei pentru aia 300 de lei. Nu zic ca nu e o banca mai buna decat BCR/BRD, zic ca depinde ce criterii aplici.

        (Citează)

    • Daca nu ar oferi conditii bune pentru portofoliul lor, sigur nu ar fi in top 5. De aceea esti liber sa alegi ce e mai bun pt tine. Eu am credite la BCR si BRD (la momentele alea ei mi-au oferit cel mai bine), conturi/carduri la ING si BCR si pf si pj la ambele, am mai avut la Alpha, folosesc Idea pt schimb valutar, analizez periodic oportunitati de refinantare si la altii, fiecare ofera cate ceva in functie de ce ai nevoie. Si nevoile sunt atat de variate incat imi e imposibil sa spun generalist X e mai buna decat Y, doar ma bucur ca exista asa multe.

        (Citează)

  6. Iosif:
    Eu inca incerc sa inteleg cum BRD (fugiti de astia cat puteti) si BCR sunt primele banci din Romania. La BRD nici acum nu exista Apple Pay, iar ultima data mi-au luat 4 lei comision ca mi-a trimis cineva 300 lei in cont.

    Banca Transilvania isi merita pozitia de lider iar ING merita sa fie pe 2 sau 3. Din punctul meu de vedere, ING, BT si Raiffeisen sunt singurele banci care merita luate in considerare.

    BRD si BCR beneficiaza de un pool foarte mare de “clienti” din partea statului: ministere…samd. Acolo se lucreaza cu un singur provider pentru ca… ” insert reason” efectiv nu te poti muta nici daca doresti. La fel si cu Bursele pentru studenti: am inteles ca George este singura optiune in anumite facultati.

      (Citează)

    • Și BT are din partea statului destui clienți.
      Problema e că îi tratează ca pe ultimii țepari, deși ăia sunt clienți BT pentru că BT s-a dus și le-a făcut ofertă să mute salariile acolo.
      Cam ăsta e nivelul de inteligență al BT.

        (Citează)

  7. Nu e nicio ofertă la acel microSD, ala e prețul lui.

      (Citează)

  8. E buna oferta aia de 99 Ron pt. microsd de 128Gb

      (Citează)

  9. Toți furnizorii din China au trimis în esență același mesaj, aproape copy paste:
    ” …our government is taking the most powerful measures to control it in China.
    …main epidemic situation is only in Wuhan, everthing is under cotrol now, life is normal.”

    Doar eu am primit de vreo 3x mail cu most powerful measures, un alt coleg are și el același mesaj de vreo 2x.

    Asta înseamnă guvern totalitar, cenzură. Au reacționat foarte rapid pentru că dacă rămân fără exporturi sunt în rahat cu economia.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus