un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 februarie 2020

27 Feb 2020  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

  3 comentarii

 1. Mrwhosetheboss are niste teorii interesante legate de Google vs Huawei OS (https://www.youtube.com/watch?v=dhc6sbkyJAQ). Explica bine astfel si disperarea Google de a cadea la o intelegere cu guvernul SUA pentru a colabora cu Huawei.

    (Citează)

 2. Că iar veni vorba de Huawei…
  Văzurăm la prezentare noile laptopuri, care vin cu Windows.

  Ce-ai făcut, Bobiță?
  Microsoft are voie să vândă la Huawei?
  Sau și-a luat Huawei licențele de pe keycodes?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus