un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 februarie 2020

25 Feb 2020  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. protestul de la EA Sports a batut recordul mondial de virgini pe metru patrat.

      (Citează)

  2. de mici invatati comunisti si sa protesteze, buna treaba.

      (Citează)

  3. Silviu Ionut Neghina

    25/02/2020 la 9:18 AM

    Eu nu inteleg cat de ipocrit sa fii si cam cat de mult sa te doara in cur de consumator astfel incat sa lansazi Mate Xs cand prima versiune a fost un fiasco total si nici macar nu a fost comercializat. Same for Samsung cu Fold-ul lor…e in lucru Fold 2 ca prima versiune a spart vanzarile. Come one.
    Ok, inteleg, nici ca Google sa faci niste oribilitati de telefoane dpdv design….dar macar ei castiga la toate celelalte aspecte. Bine, nefiind in Orange Smartphone Tester, nu ai de unde sa stii cat de bun e un Pixel, dar poti sa ne crezi pe cuvant pe utilizatorii lui :-)

      (Citează)

  4. Nokia mai scoate vreun telefon?
    Că Nokia 6.1 al meu are 2 ani, aș vrea tot Nokia.

      (Citează)

  5. Având în vedere prețurile pentru internet în roaming cu UAE (13,2 Euro / MB la Orange) nu văd beneficiul 5G pentru utilizatorul de rând.
    Pentru companii poate este o altă discuție, deși având în vedere că doar să deschizi internetul acolo te costa câteva sute de euro.
    Este mult mai ieftin să cumperi o cartela SIM direct de la ei și să o folosești pentru internet.

      (Citează)

  6. Am văzut È™i eu ieri “directul” cu Huawei. M-a surprins cât de mult a vorbit de AppGallery.

    Apropo de Huawei și Google, după ce a început tevatura, am fost foarte trist, fiindcă îmi plac telefoanele lor și am o râcă împotriva lui Samsung.

    La un moment dat, am stat È™i m-am gândit: ia stai, frate È™i ce înseamnă, de fapt, că nu are aplicaÈ›iile/serviciile Google? Pe lângă chestiile evidente, mi-a venit în minte Google Pay (în Chrome) È™i… am tot zis să citesc È™i să văd mai exact.

    Acu’ câteva zile, pe un alt blog românesc, a fost un articol – tipul făcuse testul de supravieÈ›uire: Huawei fără Google. Aici: https://zonait.ro/mate-30-pro-am-folosit-telefonul-o-saptamana-fara-servicii-google/

    Am reușit să rezist stilului de scriere al tipului, am dat deoparte 60% din articol în care nu se spune nimic, și am rămas cu concluzia că nu merg Netflix/HBO Go și nici aplicațiile cu hărți Google (duh).

    Cu Netflix/HBO Go e o problemă, fiindcă folosesc. Mă întreb de ce nu au făcut ăștia doi aplicații și pentru Huawei și cât o să dureze până fac.

    Hărți, cât îmi trebuie mie, găsesc și în altă parte.

    În concluzie, încep din nou să-mi sticlească ochii la Huawei.

      (Citează)

  7. Giovani:
    protestul de la EA Sports a batut recordul mondial de virgini pe metru patrat.

    I-am vazut de la geam, lucrez intr-una din cladiri. Niste putulici care pierd vremea in loc sa citeasca dracu’ vreo carte. Cel mai in varsta era un tip cu ceva tuleie, sa tot fi avut 18 ani, si cel cu portavocea care e pe la 30 si ceva, tembeli care pierd noptile cu jocuri. Cat de prost sa fii sa iesi in strada sa ceri unei companii private sa-ti dea tie chestii, ca nu esti multumit de ce-ti ofera?

      (Citează)

  8. Radu, te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sa comentez in blogul tau mirific. Nu este prima data cand nu aprobi comentariul, desi nu continea jigniri. Dar, nah, tu ai coloana vertebrala fata de altii.

      (Citează)

    • Te rog să mă scuzi că nu stau în fiecare minut al zilei să văd dacă nu cumva ai comentat ceva nou È™i trebuie aprobat È™i mai fac È™i altele, de exemplu să scriu articole noi. Sau să mănânc.
      Cât despre ce-ai zis, e o tehnologie nouă, mi se pare normal să curgă foarte des versiunile indiferent dacă cele dinainte au avut succes sau nu. Nici nu È™tiu cum ar putea avea “succes” ceva de genul acesta, fiind abia la începuturi.

        (Citează)

  9. M-am uitat la “protestul” ala pana la capat sperand ca la un moment dat apare vreunul sa spuna ca a fost o farsa.
    Continui totusi sa cred ca nu a fost pe bune…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus