un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 februarie 2020

10 Feb 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

    8 comentarii

  1. Cu fiecare an care trece premiile Oscar devin o tampenie tot mai mare. Un fel de Eurovision al filmelor.

    Criticii aia de film nu sunt in stare sa deosebeasca actorii coreeni intre ei dar pretind ca filmul Parasite este o mare realizare. Este o ipocrizie evidenta.

      (Citează)

    • L-ai văzut? Eu da si mi-a plăcut, dupa părerea mea de un simplu om neimportant chiar a meritat premiul. Tu cred ca l-ai fi dat la Irishman sau 1917, nu-i asa?

        (Citează)

  2. La partea cu măștile doar eu am impresia că e puțină speculă și au ridicat prețurile?

      (Citează)

  3. Găseai și la 30 de bani înainte dacă luai cu miile. Acum sunt 2-3 lei și dacă iei cu camionul.

      (Citează)

  4. Z Flip ar putea fi o revoluție pe piața asta. La fel cum ar putea să nu prindă deloc. Îmi place riscul pe care și-l asumă cei de la Samsung.

      (Citează)

    • N-are cum să fie o revoluție sau să prindă niște concepte care nu rezolvă nici o problemă reală. Dacă treci peste ce zice majoritatea review-erilor și jurnaliștilor care acoperă electronicele în general, ai să vezi că Galaxy Fold, de exemplu, e o variantă de compromis pentru oricare din scenariile uzuale. Un ecran pliabil poate fi revoluționar, dar nu în astfel de aplicații.

      E păcat că se investește așa mult în prostii, în loc să dezvolte o baterie ca lumea.

        (Citează)

  5. Din cauza Virușilor sau Virusurilor?

    Cred ca pe acest site am citit diferența.

      (Citează)

  6. Virusurilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus