un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Assassin’s Creed Syndicate gratuit pe Epic Store (ultima zi)

26 Feb 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Sper că știați asta: Epic Store, care-i un magazin de jocuri precum Steam, a oferit încă de la înființare câte un joc gratuit în fiecare săptămână.

Nu trebuie decât să vă faceți cont pe magazin. Nu trebuie să cumpărați ceva pentru a avea acces la cele moca, iar jocurile gratuite sunt ale voastre permanent, câtă vreme păstrați contul la Epic Store, că sunt legate de launcherul lor pentru instalare.

Trebuie să fiți însă pe fază ca să vă luați acel joc gratuit în respectiva perioadă, că apoi nu mai aveți cum și este înlocuit cu alt joc.

Până mâine, jocul gratuit este Assassin’s Creed Syndicate. Un titlu AAA, nu cel mai bun din serie (that’s Assassin’s Creed Odyssey!), dar un joc lung, lansat în 2015, în care puteți explora Londra în perioada revoluției industriale. Eu nu l-am jucat la vremea lui, dar poate o voi face acum. Luați-l până nu este înlocuit de altceva, că de mâine va fi înlocuit de Inner Space, care nu-i deloc la fel de atrăgător.

În săptămâna anterioară au dat moca Kingdom Come: Deliverance, care a fost la vremea lui un RPG bine primit. Anterior au dat și Ticket To Ride, pe care l-am luat și eu cu gândul că voi juca celebrul board game cu alții în rețea, au avut cândva și Darksiders 1 și 2, Metro 2033 Redux, Batman Arkham Collection, Subnautica și altele celebre.

Eu le mai trec din când în când în Știrile zilei despre tehnologie, dar sper să le supravegheați și voi, iar AC: Syndicate ar trebui să vă convingă să vă faceți cont pentru a-l primi gratuit.

    4 comentarii

  1. Radu, multumesc pentru AC si Ticket to Ride…daca vrei sa joci online Ticket to Ride, ma bag si eu

      (Citează)

  2. Hello Radu,

    Mersi de pont :)

      (Citează)

  3. Hai mersi, l-am luat si eu acum. Sa vedem ce stie sa faca.

    Intre timp, live @Digi, a venit si la noi baiatu’, a intrat prin Gorj.
    Stai sa vezi maine isterie.
    E bine totusi ca ai facut cumparaturi, ma duc si eu maine sa-mi iau 2 cartoane de oua si-un bax de bere.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus