un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 15 ianuarie 2020

15 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. “ma doare ochi” la aia cu cookie-urile. e vorba de 3rd-party cookies. complet altceva.

    (Citează)

 2. Da confirm si eu ca Orange a avut probleme de retea in data de 14.01.20 in intervalul 17-18(cel putin la mine acesta a fost intervalul) in care nu puteam sa sun,si in cazul in care se initia un apel dupa cateva secunde de asteptare apelul se incheia brusc.

    (Citează)

 3. IKEA are promo foarte misto la scaunul Markus in varianta gri. Este unul dintre cele mai bune scaune dinaintea erei scaunelor dedicate gaming. Mie cel putin imi place foarte mult.

  https://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/40103100/?query=MARKUS+Scaun+rotativ#/70261150

  La 399 lei fata de 549 cat a fost in ultimii ani este super afacere.

    (Citează)

  • Dar de acesta ce parere ai? Aceeasi pret :D
   https://www.scauneonline.ro/scaun-birou-ergonomic-OFF-927

     (Citează)

  • Iti zic eu parerea, inainte sa imi cumpar markus-ul am avut tot felul de scaune chinezesti. La cel postat de tine o sa se rupa spatele si sau bratele, sunt din plastic. La markus nu nici un element important din plastic, plus are garantie 10 ani (sincer nu cred ca pastraza cineva atata timp bonul, doar daca l-ai luat cu ikea family mai ai ceva sanse) dar e solic nu are ce sa se strice la el, in plus este foarte comod il recomand

     (Citează)

  • M-am bagat si eu la un Markus, de fapt la doua, una pe PF, alta pe PJ, pentru diverse nevoi, ciudat e ca transportul pe 2 bucati in zona 2(Ramnicu Valcea) este 170, pe cand daca faci livrare bucata cu bucata, platesti transport doar 40 ron/delivery/scaun.
   Am platit cu cardul, cu cardul meu precizez!, in avans, sa enervez Emag-ul. :D
   La nici 1 ora, m-am trezit cu prima factura pe PF, ceva cu auto.facturare.ro@ik.km
   Astept negresit si cea de PJ si sa se puna-n miscare, joi ar fi livrarea.
   TAK Ikea!
   Respect pentru promptitudine!

     (Citează)

 4. Orange sa suga ceva. Si concurenta la fel. Aseara eram la auchan sa iau una alta. Aveam doar telefonu. Casa rapida. Scaneaza tanti, da bonu…..ia si plateste goguță. N-a vrut nici mort. Desi imi arata 4G la semnal. Dau sa sun muierea sa coboare cu cashu…..ia si suna. Nu facea nimic. Nici hîîîr nici cîîîr. Abia dupa vreo 10 incercari am reusit sa sun. Rezolvat chestiunea. Ajuns acas si aflat de problema orangiului. Piji pa ele de mobile. Aplicatii chestii trestii. Toata viata ta intr-un kkt de smartfon. Se “joaca” un hacker unde trebuie si te lasa cu pwla-n mana.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus