un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La mulți ani!

1 Jan 2020  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

La mulți ani, să aveți un an nou excelent, să fiți cu toții sănătoși și fericiți!

Anul 2019 a fost destul de bun. În plan personal, a mers bine. Am stat 3 săptămâni în Thailanda și 3 în New York, plus vizite scurte prin Barcelona, Valencia, Viena, Roma, Tbilisi și altele, deci a fost un an bun pentru călătorii. Blogul a mers mai bine, banii au fost mai mulți, pe video a fost o creștere vizibilă, dar o să revin cu alt articol pe tema statisticilor de acest tip.

Ne-a mers bine. Familia a fost sănătoasă. Anul acesta n-am mers la nici o înmormântare, pe când în 2018 au fost vreo trei.

Simt că întreaga țară a mers mai bine. Economia are problemele ei, dar per total a crescut ușor și asta contează, că probleme oricum au toate. În plan politic, au fost două alegeri care îmi dau speranțe pentru un viitor mai bun, plus un nou guvern. În plan social, văd parcă mai mulți oameni interesați de o viață mai bună, de reciclare, de performanța administrației și a poliției, de mai puțin gunoi în stradă șamd.

Ce încerc să spun este că, dacă 2019 a fost un an bun și pentru voi, atunci clasica urare ca 2020 să fie și mai bun înseamnă destul de multe. Iar dacă pentru voi 2019 n-a fost așa bun, atunci sper ca 2020 să fie anul în care problemele se vor rezolva. Propun să privim cu optimism spre viitor, nu doar cu clasicul “am mai îmbătrânit cu un an”. La mulți ani!

    12 comentarii

  1. La mulți ani!
    și mai mulți fani (tehnici și culinari).

      (Citează)

  2. La mulți ani! Multă sănătate și fericire îți doresc alături de toți cei dragi ție în anul în care tocmai am intrat! Toate cele bune și la cât mai multe articole!

      (Citează)

  3. 2019 a început mai optimist decât s-a terminat, dar cât există viață există speranță.

    La mulți ani :)

      (Citează)

  4. La mulți ani!

      (Citează)

  5. La Mulţi Ani!

      (Citează)

  6. La mulți ani!
    Mă bucur să văd că vă merge bine, înseamnă mai mult blog și pentru noi, cititorii.

    Pentru mine 2019 a fost un an de căcat (pardon my french), personal și profesional. Mă bucur ca s-a terminat și că nu mi-a afectat sănătatea fizică și mentală (prea rău)

    New year resolution: să fie bine, să nu fie rău.

      (Citează)

  7. unde sunt premiile anuale?

      (Citează)

  8. La mulți ani și toate cele bune!

      (Citează)

  9. La mulți ani :)

      (Citează)

  10. Un An Nou cu de toate bune!
    Așteptăm articolul clasic cu “raport de activitate” pe 2019. :)

      (Citează)

  11. Pentru mine a fost un an cam la fel cu 2018, poate nitel mai bun. Dar anul asta sunt hotarat sa ma pun serios pe treaba.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus