un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone pregătește Black Friday cu reduceri mari de prețuri și la telefoane flagship (p)

14 Nov 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Ca și anul trecut, Vodafone are o campanie de Black Friday și, dacă vreți telefoane de top la prețuri bune, accesați oferta lor specială. Primele reduceri vor fi afișate joi, pe 14 noiembrie, iar punctul culminant va fi pe 15 noiembrie și va include 3 valuri de produse, așa că urmăriți în acea zi mesajele mele de pe pagina de Facebook și din live blogging-ul pe care-l voi face aici întreaga zi, așa cum am făcut în fiecare an, unde voi încerca să le arăt imediat ce devin disponibile.

Nu știu dacă mai țineți minte, dar și anul trecut Vodafone a avut o campanie de Black Friday în care au dat inclusiv iPhone XS și Note9 la prețuri foarte mici; iPhone XS, de exemplu, a avut o reducere de 77%. Ce-i drept, în cantități limitate (și de asta e important să fiți pe fază când apar ofertele), dar se pare că le-a plăcut ce-a ieșit și anul acesta revin în forță, sub numele Black Friday Incredibil la Vodafone, cu noi oferte.

Încă nu știu modelele principale ce vor fi în oferte, dar sper să le aflu “pe surse” atunci. Mă aștept ca unii cititori norocoși, aflați pe fază, să poată cumpăra iPhone 11 și XS, Note 10, Huawei P30 Pro, Samsung S10 și probabil și multe altele din clasele mid-range și entry-level cu prețuri mult mai mici decât în tot restul anului.

Mă aștept să fie oferte și pentru serviciile UPC. Anul trecut au avut o ofertă bună de Black Friday la pachetul lor complet. În acest an, UPC face parte din Vodafone, după finalizarea achiziției, și este posibil să vedem în continuare o ofertă de Black Friday în următoarele zile.

    7 comentarii

  1. Banuiesca ca ofertele sunt cu abonamente ? Atunci reducerea la iPhone XS de 77% probabil nu include abonamentul.

      (Citează)

  2. Da vad ca in my vodafone e deja oferta pusa. vor fi alte oferte sau astea sunt?

      (Citează)

  3. Bogdan:
    Unde mai exact?

    In aplicatia de My vodafone !

      (Citează)

    • in aplicatie m-am uitat si eu dar nu am gasit nicio oferta, de asta intrebam unde(in ce meniu al aplicatiei)

      Thx

        (Citează)

  4. Deci e mega mumu – tipic Vodafone .
    Am sunat acum retailerul meu . Oferta e pe abonati noi sau portare
    Reducerea aia de 81% este din pretul avansului , restul e cum am stabilit – mumu si joc de glezne .

    Deci Iphone are abonamente de 55-65Eur , iar S10+ costa vreo 19Eur avans + abonament de 35Eur.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus