un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 noiembrie 2019 (plus că sunt speaker la SocialPedia 14)

8 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Pe 12 noiembrie, la ora 18:30, voi fi în panelul de la SocialPedia ediția 14, un eveniment care adună vreo 200-300 de oameni. Tema acestei ediții este despre social media în e-commerce, afiliere, Black Friday șamd. Mai multe informații găsiți aici, iar dacă vreți să participați, vă puteți înscrie gratuit.

Puteți vedea dezbaterea prezidențială de ieri, de la Europa FM, mai jos. Începe la minutul 30:00. Mi s-a părut bună, Moise Guran a pus și întrebările mai dificile (de ce a susținut UDMR PSD-ul în toate acțiunile împotriva justiției, care-i faza cu dosarele secretizate de Barna șamd).

    13 comentarii

  1. Alta stire de tehnologie: ASML intarzie livrarea de EUV catre China, aparent datorita US.

      (Citează)

  2. Si Orange ar putea sa ii ia la misto rau, da rau de tot pe Vodafone cu VoLTE. Da na, depinde si de obrazul alora de la comunicare…

      (Citează)

    • Am trait s-o vad si p-asta: amaratii de la vomafone fac misto de orange :))))))

        (Citează)

    • Diferenta este ca Vodafone nu a facut ditamai campania legata de lansarea VoLTE. Nu au lasat sa se inteleaga ca au cel mai bun serviciu.

        (Citează)

    • Andrei G:
      Diferenta este ca Vodafone nu a facut ditamai campania legata de lansarea VoLTE. Nu au lasat sa se inteleaga caau cel mai bun serviciu.

      Dar Vodafone chiar a facut ditamai campania legata de lansarea VoLTE…in 2014. Dupa care l-au ingropat. Cu re-relansarea asta de acum se chinuie de prin luna mai si tot dezastru e dupa 6 luni. Atata stiu sa faca, sa se dea mari prin comunicate + joculete tampitele cu “cartonase” virtuale. Hai ss vedem cati ani le ia sa implementeze eSIM…

        (Citează)

  3. Pe cand blogul de black friday?

      (Citează)

  4. Pe Reddit este un thread interesant cu link-uri utile pentru Alegerile Prezidențiale – https://www.reddit.com/r/Romania/comments/dtcr6l/alegeri_prezidentiale_2019_primul_tur_de_scrutin/

      (Citează)

  5. Va asteptam pe toti cu drag si multumim Radu pentru ca ai acceptat invitatia la SocialPedia 14 :)

      (Citează)

  6. Intre timp, aplicația youtube de iOS tot nu afișează lista de clipuri când telefonul este orientat în mod landscape. Este singurul lucru caruia ii simt lipsa de când am trecut de la android acum 4 ani

      (Citează)

    • Erata: nu afișează în mod landscape lista, atunci când telefonul este orientat pe orizontala, ci tot ca și cum ai tine telefonul pe verticală.

        (Citează)

  7. E penibil vodafone-ul cu postarea respectiva. Zici ca si-au rezolvat toate problemele, site-ul, aplicatia, semnalul…

      (Citează)

  8. Foarte aproape sa iau Pixel.ul și pe zi ce trece mă distanțez de idee când văd ce bube are.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus