un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 noiembrie 2019

6 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

BMW lansează M2 CS, un model cu motor de 3 litri și 450 CP, dar mai importante sunt detaliile secundare: frâne ceramice, fibră de carbon în multe zone, jante de 19 și anvelope Michelin Sport Cup 2, suspensie M adaptivă, diferențial autoblocant pe spate și, important!, scaune cu sigla M iluminată. Este un model de circuit; așteptați-vă la prețuri începând cu 95.000 de euro.

    13 comentarii

  1. Imi place povestea cu Orange ca e destul de one sided.
    Orange nu sunt sfinti deloc, insa cand o firma genereaza plangeri la gramada firmei Orange, atunci Orange are dreptul de a le taia macaroana. Daca afacerea ta imi creaza mie probleme, atunci afacerea sa se desfasoare cu altcineva.

      (Citează)

    • Si asa aflam ca Simplus era firma care trimitea SMS-uri ”Felicitări! Ai câștigat un iPad nou” si daca raspundeai iti incarca factura pentru ca numarul era suprataxat.
      M-am distrat cand am citit ca Orange a raspuns la doar 50% din emailuri, pai Primaria nu imi raspunde nici la 25%.

      Ciudat ca AdBlock blocheaza afisarea link-urilor protshare.

        (Citează)

    • george: Ciudat ca AdBlock blocheaza afisarea link-urilor protshare.

      Pune nwradu.ro în whitelist sau elimină listele făcut de alții din AdBlock. E mai simplu să blochezi tu manual ce te deranjează pe diverse site-uri.

        (Citează)

  2. Toate firmele de telecom sunt lacome, Vodafone iti impune ROaming in Moldova de 8 Euro pentru 1 Mb, ca in tarile africane sau asiatice.

      (Citează)

    • Pana sa vina directiva cu preturi unitare in UE “ca acasa”, roamingul in Moldova era ca in restul tarilor UE. Acum, normal, isi scot parleala cu Moldova. A crescut roamingul si cu alte tari non-UE.

        (Citează)

  3. iphone în continuare nu este în top. Are cineva idee de ce întârzie reviewul așa mult?

      (Citează)

  4. Senzorul acela Samsung de 108 Mpx pare a fi foarte bun.
    Asa e corect.

      (Citează)

  5. Xiaomi Mi CC9 a egalat Huawei Mate 30 Pro în testele foto DxOMark cred ca asa e mai corect. Doar din titlu se subintelege ca ar fi cel mai bun

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus