un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 noiembrie 2019

12 Nov 2019  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

    17 comentarii

  1. Voi cum nimeriti masura potrivita la incaltarile cumparate online ? Eu port 42 dar am adidasi care se potrivesc si pe marimea 41 iar altii pe marimea 43, de asta evit sa cumpar incaltari online.
    Ceva tips and tricks ? Sa comand ambele marimi si sa ii returnez perechea care nu se potriveste ?

      (Citează)

    • Eu ma duc in magazin, ii probez si apoi ii comand. Dar asta doar rar, daca e o foaaaarte mare diferenta de pret. De obicei ii iau din magazin direct.

        (Citează)

    • Dacă comanzi fake asa pățești.
      Eu port 42 și niciodată nu am avut probleme cu mărimea.

        (Citează)

    • “Dacă comanzi fake asa pățești.”

      N-are treaba cu fake. Eu port 43 si niste Salomoni luati de la un magazin serios, cu 44,5, veneau perfect. Asics sunt 45. Pantofii de munca sunt 42. Plm.

        (Citează)

    • Giani Mucea, masurile 45 sau mai mari, corespondente cu 43, sunt facute la chinezi. Eu am vrut sa cumpar niste tenisi – aveam nevoie de 43 – mi-a dat vanzatoarea 45 si tot erau mici! Chinezii au calapoadele lor, diferite.

        (Citează)

    • Uite o sa verific, dar in afara de o pereche de pantofi care stiu sigur ca sunt facuti in Italia, cred ca toate incaltarile mele sunt made in China. Si marimile variaza de la 42 la 45.
      Nu cred ca e vorba de calapodul chinezilor ci mai degraba de tipul de pantof. Aia de alergare si drumetie (si aia de bicicleta dar asta e o alta categorie) sunt in general mai mari.

        (Citează)

    • pai unde e problema? fiecare producator care se respecta (de ex. NU Bigotti) are lista cu marimi la incaltaminte. si te uiti acolo ca scrie lungimea piciorului sau a interiorului in cm sau inch (transformi cu Gogu). dupa care iti masori laba :) cu o linie sau o ruleta si aia e.
      simplu.

        (Citează)

    • Aceeasi categorie de incaltaminte:
      – Reebok – masura 41
      – Under Armour – masura 42
      – under Armour Hovr – masura 42,5

        (Citează)

  2. Cand am vazut primele poze cu Octavia aproape ca mi-a parut rau ca am comandat deja masina. Apoi am vazut un video si mi-a trecut. E mai ok decat aia veche, dar tot Skoda e.

      (Citează)

  3. La articolul ala cu skoda sa le ducă cineva la loloz aia sa nu mai scrie dimensiunile în freakin milimetri.

    E o masina de 4.69 metri, e greu?

      (Citează)

    • Daniel Popescu

      12/11/2019 la 11:12 AM

      Este mai intuitiv sa scriem dimensiunile in milimetri pentru a pastra aceeasi unitate de masura cand facem comparatia cu vechea generatie. Exemplu concret: “lungimea a crescut cu 19 mm la 4.689 mm” este mai intuitiv decat “lungimea a crescut cu 19 mm la 4.69 m”.

        (Citează)

    • Sau am putea sa scriem ca lungimea a crescut cu 0,019 metri.

        (Citează)

  4. Giani Mucea: Jocuri disponibile la lansarea Stadia.

    Marimile difera de la un brand la altul deci ajuta daca mai ai ceva de la brandul respectiv. Apoi pe magazinele uni-brand au de obicei un ghid de masuri si iti spune ce masura ar trebui sa ai in functi de cati cm are talpa

      (Citează)

  5. Culmea este ca 43 port la niste pantofi cumparati dintr-un oras european capitala, am prins reducere de la vreo 90 la 55 Euro. Daca erau fake se rupeau pana acum, dar ii port de mai bine de 1 an.

      (Citează)

  6. Giani Mucea:
    “Dacă comanzi fake asa pățești.”

    N-are treaba cu fake. Eu port 43 si niste Salomoni luati de la un magazin serios, cu 44,5, veneau perfect. Asics sunt 45. Pantofii de munca sunt 42. Plm.

    nu confunda marimile Salomon (sau a altor prducatori de papuci tehnici) cu marimile papucilor de fitze. niste papuci de alergare (daca chiar alergi cu ei) trebuie sa aiba alte calitati decat cei de mall. de aceea sunt mult mai ficsi pe picior, nu cred ca vrei sa alergi 10 km sau un maraton cu adidas de mers la mall rusesc

      (Citează)

    • Papucii de alergare nu sunt ficsi pe picior. Da, stabilizeaza calcaiul, dar se recomanda sa fie cam cu jumatate de numar mai mari decat necesar. Vrei, nu vrei, laba creste.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus