un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diablo 4 a fost oficial anunțat de către Blizzard

1 Nov 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Cei de la Blizzard au fost rapid iertați de cenzurarea protestatarilor din Hong Kong pentru că acum o oră, la Blizzcon, au anunțat Diablo 4, deși nu și o dată concretă de lansare. Ar putea fi 2020?

Jocul este în dezvoltare și a fost arătat chiar și un demo. Va fi lansat pentru PC, PS4 și Xbox One, iar până acum au fost anunțate trei clase:

  • vrăjitoarea, care, așa cum știm cu toții, dă cu foc, electricitate și gheață
  • barbarul, care-i luptătorul melee al jocului și poate schimba rapid până la 4 arme diferite
  • druidul, care controlează forțele naturii și-și poate schimba și forma între “werewolf” și “werebear”. Da, werebear.

Mai multe clase ar putea fi anunțate în curând. Sistemul de joc include skill trees, arme legendare și restul elementelor uzuale din Diablo. Harta jocului va include trei tipuri principale de relief, acțiunea având loc în zone deșertice, păduri și stepe.

Povestea are loc tot în lumea Sanctuary, iar personajul negativ central este Lilith, un fel de mama demonilor. În fine… un alt personaj cu coarne foarte mari.

Trailerul de poveste:

Și imagini și cu gameplay:

Alte informații găsiți în comunicatul de presă și în site-ul oficial. Blizzard a anunțat și Overwatch 2, pentru pasionații de așa ceva.

Hei, vreți să vă simțiți bătrâni? Primul Diablo a fost lansat de Blizzard pe 31 decembrie 1996, acum aproape 23 de ani. Diablo II, ăla celebru și mega-jucat prin săli de jocuri și acasă? În 2000! Face 20 de ani în curând.

    12 comentarii

  1. Am si acum numărul din Game Over in care era anunțat Diablo 1. :)

      (Citează)

  2. 2025 best effort

      (Citează)

    • Din moment ce au anuntat ca vor veni cu update-uri trimestriale despre stadiul de dezvoltare incepand cu 2020 nici eu nu cred ca va fi lansat mai repede de 4-5 ani. Si engine ala o sa fie depasit bine. Nici fata de D3 nu e cine stie ce evolutie.

        (Citează)

  3. Aia cu druidul urs e absolut naturala, e importata din WoW. Am vazut ca da si cu electricitate, adica e un pic si de saman pe acolo, plus lupul
    De abia astept sa apara, poate dau o tura si prin alea mai vechi

      (Citează)

  4. Acest joc va fi prezent pe platforma stadia.

      (Citează)

  5. Dacă îl lansează in 2020 ii îngroapă path of exile.

      (Citează)

  6. Blizzard si-a dat seama in ce hal au c* steagul cu cenzura si guduratul pe langa guvernul Chinez asa ca au dat repede cu singura chestie care interesa pe cineva: Diablo 4.

    E un truc ieftin pentru oricine nu e prost sau orb.

      (Citează)

    • Și într-o lună au făcut trailer, jocul cu gameplay și toate celelalte? That was fast!

      În practică, toți se așteptau să fie prezentat încă de anul trecut.

        (Citează)

  7. Mi-a plăcut mult și am jucat la fel de mult Diablo II, la fel de mult ca un alt joc, creat de altă firmă (cred), Drakan, Order of the Flame.

      (Citează)

    • Drakan ala a fost foarte tare. Sa te urci pe dragon si sa zbori, te dai peste cap in aer, ce senzatii. Sau cand era plin de monstri si nu mai aveai cu ce sa tragi, ajungeai la dragon, te urcai pe el si da-i cu foc ca nu se termina. Plus luptele in aer cu alti dragoni, explorarea lumii, foarte tare.

      Cat despre Blizzard, or fi ei cum or fi, dar fac cele mai tari cinematics, de departe.

        (Citează)

    • Fărcaş Gelu Dănuţ:
      Mi-a plăcut mult și am jucat la fel de mult Diablo II, la fel de mult ca un alt joc, creat de altă firmă (cred), Drakan, Order of the Flame.

      L-am jucat și eu, dar dar o dată, că era liniar și a doua oară nu mai aveai de ce. Diablo 2, în schimb…

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus