un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 octombrie 2019

4 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. Guvernele nu sunt dumnezeu, nu inteleg cum s-a ajuns sa se creada îndreptățit un guvern sa știe fiecare vorba gând si interacțiune a noastra. Unde se trage linia sau nu se mai trage. De cand sa trăiești inseamna ca orice acțiune si vorba sa ramana înregistrată undeva, sa fie verificată de cineva si folosită împotriva ta oricând. Cata aroganță pe tarile astea si pe politicienii lor. Dar cu oile se pare ca merge, accepta orice numai sa se încarce repede pornachele pe ecran

      (Citează)

    • Depinde de câte atentate teroriste și atacuri armate ai pe an. În funcție de asta, unele principii se mai schimbă.

        (Citează)

    • Pentru ca este se vede clar cum mai mult control si mai puțină libertate au facut lumea mai safe, not. Folosirea fricii si victimelor ca sa sperie si induioseze omul in a-si abandona libertățile si a accepta din ce in ce mai mult control este de o perversiune extremă si ar trebui taxată, nu justificată cu ” există atentate”

        (Citează)

    • Lumea este mai sigura ca niciodata. Singura diferenta este data de existenta unui numar imens de fluxuri de stiri, astfel suntem la curent cu tot ce se intampla in lume.
      Dar atentate au fost intotdeauna, numai ca aveau un impact mai mic asupra noastra.

        (Citează)

    • nwradu:
      Depinde de câte atentate teroriste și atacuri armate ai pe an. În funcție de asta, unele principii se mai schimbă.

      Daca chinezii pentru siguranta vor sa isi spioneze putin cetatenii nu e ok dar daca americaniii o fac e ok?
      Dar SRI-ul cu mandatele pe siguranta nationala pe care le apropoba un judecator cu orniss? ghici cine da orniss-ul, da SRI-ul.

        (Citează)

  2. Ce prosti sunt aia de la DoJ. In loc sa scrie scrisori pot sa ii dea lui Zuc niste bani si au acces la tot.

      (Citează)

  3. “Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

      (Citează)

  4. Ar fi frumos sa bage wireless charging. Dar daca strica ecranul ala cu un punch hole, isi bat joc de ce au facut pana acum. Oricum o sa sar peste modelul asta, 7 Pro sper sa ma tina vreo 2-3 ani.

      (Citează)

  5. Ma gandesc la astia de la F64 oare nu gasesc si ei un Ghita sa scoata ce mai are prin buzunare, asa vreo 50-60 milioane de euro sa investeasca in afacerea lor? Eu zic sa nu mai faca prea multa galagie ca poate vine ANPC/ANAF/DIICOT peste ei si le explica cum se face antreprenoriat.

    E valabil si pentru elefant.

      (Citează)

    • Păi ce afacere? Nu se mai cumpăra camere foto, tendința este în jos.

      Discuția asta de acum vreo 7 ani. Si atunci F64 valora puțin pentru că domeniul lor se contractă.

        (Citează)

  6. deci wework e gata, de la listare pe bursa de jde bilioane, la 40% concedieri.
    nice, cineva trebuie sa faca un film cu asta, o sa bata lupu de pe wallstreet.

      (Citează)

    • Au si un model de business ce nu pare fezabil.

      Clădirile lor sunt mișto. Oferă mentenanță, spală cănile, udă florile angajaților. Lumea e mulțumită.

        (Citează)

  7. “Depinde de câte atentate teroriste și atacuri armate ai pe an. În funcție de asta, unele principii se mai schimbă.”

    Principiile astea sunt bune. Daca vrei sa le schimbi, o faci doar temporar si pentru a inlatura o amenintare serioasa la adresa lor. Si doar daca nu ai alternativa. Nu e cazul acum, e doar tendinta alora de la putere de a avea mai mult control fara sa le pese de consecinte.

      (Citează)

  8. nwradu:
    Păi ce afacere? Nu se mai cumpăra camere foto, tendința este în jos.

    Discuția asta de acum vreo 7 ani. Si atunci F64 valora puțin pentru că domeniul lor se contractă.

    Se cumpără încă destule, mai ales că e trendul cu vlogării, doar că nu din magazine ca F64, ci online. În loc să comanzi ceva prin f64, comanzi de la ceva mai mare (gen amazon sau îți iei direct din altă țară). De fapt majoritatea magazinelor de foto-video sunt în pierdere din cauza asta, dar nu pentru că se cumpără mai puțin. În plus nu sunt doar aparate foto, ci accesorii, lumini de studio, obiective noi care apar etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus