un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 31 octombrie 2019

31 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. KFC cred că trebuie să schimbe sursa de apa….

    (Citează)

 2. Deci Fiat-Chrysler mai baga o fisa? Buna treaba, poate fac si ei un bine umanitatii si folosesc doar designerii PSA de acum incolo.

    (Citează)

 3. Cam multi de 9 in linkul ala cu Intel

    (Citează)

 4. Apreciez ca ai pus stirea despre CEL

    (Citează)

 5. Giani Mucea:
  Eh, sunt ok. Dar au cam luat-o in jos in ultima vreme (dupa Brera din punctul meu de vedere). Peugeot in schimb…

  Cam da, Giulia si Giulietta nu par foarte Alpha Romeo, Stelvio sa zicem dar oricum au preturi prohibitive.

  Cu motoare mai mari 5008 si 3008 in state cred ca ca ar avea ceva vanzari

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus