un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 octombrie 2019 (plus bere Bucur)

30 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Berea Bucur se găsește acum și la sticlă, în variantele blondă și brună, nu doar draft. Îmi place cea blondă, este mai puțin acidulată ca alte beri și merge mai bine cu mâncare.

  7 comentarii

 1. Halloween Sales la Finestore. -> multumesc! Tocmai ce am dat comanda de tequila Patron.

    (Citează)

 2. La Finestore or fi pe bune reducerile acelea, sau e vrajeala?

    (Citează)

  • Kopa_Kopan:
   La Finestore or fi pe bune reducerile acelea, sau e vrajeala?

   Nu zic că n-au prețuri bune, dar e vrăjeala de marketing obișnuită cu reducerile. În realitate, prețurile sunt aceleași de ani de zile, tot timpul cu 20-30% „reducere”

     (Citează)

 3. Sunt pe bune, comand de la ei lunar de 2 ani, de pe vremea cand nu erau cunoscuti, au de departe cele mai bune preturi.
  Referitor la tequila, tor la recomandarea unui angajat finestore am luat milagro reposado, este mult peste patron, extraordinara.

    (Citează)

 4. Am impresia ca fIREA s-a specializat oleaca in PR, in sensul ca isi poate intoarce hate-ul in ceva avantajos pt ea, considerand ca intotdeuna nr de prosti e mai mare decat cel al istetilor si per total iese pe plus.
  Vor fi mai multi care vor zice : “Da ma, dar fara ajutorul ei nu puteau face!”, decat cei care vor zice macar elegant: “Era de datoria ei sa faca asta!”

  In ideea ca stirea se poate incadra la o tehnologie relativ recenta : social engineering
  Deci chiar nu e pe langa.

    (Citează)

 5. Reducerile alea de la Finestore sunt cam…nu prea. Monkey shoulder e la 104 lei de cand il urmaresc – si tu ai scris despre el si era tot la banii aia.

    (Citează)

 6. Bucur și Tuborg sunt berile care îmi dau cele mai dure dureri de cap a doua zi. Dinpăcate, esimt că Bucur o să fie berea la draft standard la terase pentru sezonul Vară 2020.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus