un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 octombrie 2019

3 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

    16 comentarii

  1. Gard care să împiedice accesul animalelor în calea de rulare, ca la autostrăzi.

      (Citează)

  2. Vezi ca ai scris gresit numele curierului, corect este Someday.

      (Citează)

  3. voi chiar credeti ca va exista vreun tren spre aeroport?

    asta e singura solutie: tragi un gard pe DN1 pana la aeroport cat timp este campionatul european! cand se termina, se strange si gata. in ochii lumii ei au rezolvat-o!

      (Citează)

    • Nici măcar atâta :))

      Eu garantez că vor pune polițiști de la rutieră în toate intersecțiile, vor detașa și din alte orașe, și îi vor pune pe post de semafoare.

      Când vin autobuzele de la aeroport se creează culoar și gata.

      Mai ales că poliția rutieră română are experiența cea mai mare în creearea de culoare pentru vip-uri oricum…

        (Citează)

  4. castile alea de la microsoft – cum sa stai cu 2 oale in urechi?
    design fail.

    plus ca e de porc sa faci o prezentare si sa stai cu oala in ureche si sa faci touch pe ea pt next slide, la faza aia mi s-o rupt apa.

      (Citează)

    • S-au straduit mult sa faca ceva care arata chiar mai aiurea decat AirPods.
      Problema e ca le-a facut albe si sar in ochi. In reclama par sa fi si unele gri, care se integreaza ceva mai bine in peisaj.
      Dar de fapt nu conteaza cum arata, le porti pentru sunet si functionalitate. Daca oamenilor le-ar pasa asa mult de aspect n-ai vedea toate avioanele pline de Bose QC35.

        (Citează)

    • Pare ca echipa de design de la Microsoft se chinuie sa demonstreze ca oricat de multa tehnologie integrezi intr-un produs, tot poti sa reusesti sa il faci in asa fel incat sa nu placa nimanui.

        (Citează)

  5. Stai că nu înțeleg: fie linia nouă de autobuz va merge pe DN1, caz în care PMB nu poate face lucrările, pentru că drumul aparține de CNAIR, fie vrea să construiască un drum nou (pe unde?), Și vă trebui să exproprieze inclusiv terenuri din Ilfov.

    Știre preluată din comunicatul de presa din care nu se înțelege nimic.

      (Citează)

    • Ei zic ca vor sa faca un drum nou. Probabil are Pandele niste terenuri plasate convenabil.
      Nici nu trebuie sa se construiasca ceva, important e sa faca exproprierile.

        (Citează)

  6. Surface Duo a apărut în atâtea randări încât n-am crezut că îl vor construi vreodată. A fost ca și cum Apple ar mai scoate un SE.

    Mi-a plăcut atât de mult prezentarea lui Panos Panay încât mi-a adus aminte de Steve Jobs. Au dat leak-uri cu o zi înainte la 3 produse și au au avut un moment de tipul one more thing când au surprinst pe toți cu prototipurile pentru Duo și Neo.
    Mă bucur că Microsoft a reintrat pe piața telefoanelor.

      (Citează)

  7. Emag: Au dispărut ofertele de MS Windows si Office la preturi mici, ramanand numai cele scumpe…

      (Citează)

    • Ce nasol, chiar vroiam un Office la 10 lei si un Sharepoint la 18,99.

      E de cacao sa permiti asa vendori in Marketplace, cand esti lider si o arzi cu libertatea lu peste prăjit. Evomag/PCG ftw.

        (Citează)

  8. nwradu:
    Bună asta :))

    Ba e chiar real. Azi m-a sunat curierul ca nu ma gaseste la adresa mentionata. Era pe strada care trebuie numai ca in alt oras.
    Emag si altii care lucreaza cu ei nu-si dau seama cat au de pierdut?

      (Citează)

  9. Autobuz cu cale de rulare dedicată… parcă are un nume… a da, tren. Nu se construiește deja? Și parazăpezi demontabile pentru că alea nedemontabile (adică niște copaci) sunt prea ieftine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus