un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 28 octombrie 2019

28 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

  12 comentarii

 1. Gen….nu s-a intamplat nimic

    (Citează)

  • fix aia ma gandeam si eu.
   ma miram ca vine sfantul halowin si la noi, abia astept sa intre in dex ca halouin.

   Ionutb:
   Gen….nu s-a intamplat nimic

     (Citează)

 2. Review-ul ăla la HB5 e de departe cel mai prost pe care l-am citit vreodată pe gsmarena. Omul ăla nu știe nimic despre brățara aia și se pare că nici nu l-a interesat.

    (Citează)

 3. o promotie de luminatie nu se poate la emag?
  gen cu lumanari si flori reduse??

  hai ca ar fi misto, nu cred ca maimutele de la ei nu s-au gandit la asta.

    (Citează)

 4. Fără nicio legătură cu nimic.

  Caut un senzor de temperatură care să se conecteze la wifi și de la care să pot prelua date via internet (cu NAT în router).
  Știe cineva vreo variantă? Că mie Google nu-mi aduce niciun rezultat mai acătări.

  Mersi.

    (Citează)

  • Aliexpress.
   Eu ce știu sunt cu gateway dacă vrei internet
   Fără gateway merge doar prin Bluetooth senzorul lor de temperatura și umiditate

     (Citează)

  • Wireless tags, tot cu gateway dar pret decent.

     (Citează)

  • Aqara. Trebuie gateway. In schimb atât gateway-ul cat și senzorii sunt ieftini. 250 lei pt gateway și 60-80 un senzor pe olx. Pe site-urile chinezești sunt și mai ieftini. Merg și cu apple homekit și cu Alexa și cu google assistant. Dacă nu te interesează integrarea cu Apple homekit exista și variantele de la xiaomi. Aceleași produse dar fără suport pt homekit. Doar ca sunt mult mai ieftine. Sunt și alți senzori care pot fi utilizați cu aceste gateway -uri..de mișcare, de inundație, fum, co2 etc.

     (Citează)

 5. Emil C:
  Review-ul ăla la HB5 e de departe cel mai prost pe care l-am citit vreodată pe gsmarena. Omul ăla nu știe nimic despre brățara aia și se pare că nici nu l-a interesat.

  Confirm. Pana și eu puteam face un review mai bun, dar eu chiar folosesc brățara aia :)

    (Citează)

 6. Aqara ce versiune mai exact de ai și google home?
  Ce vedeam pe Ali nu păreau sa aibă aia

  Axx3l:
  Aqara. Trebuie gateway. In schimb atât gateway-ul cat și senzorii sunt ieftini. 250 lei pt gateway și 60-80 un senzor pe olx. Pe site-urile chinezești sunt și mai ieftini. Merg și cu apple homekit și cu Alexa și cu google assistant. Dacă nu te interesează integrarea cu Apple homekit exista și variantele de la xiaomi. Aceleași produse dar fără suport pt homekit. Doar ca sunt mult mai ieftine. Sunt și alți senzori care pot fi utilizați cu aceste gateway -uri..de mișcare, de inundație, fum, co2 etc.

    (Citează)

 7. Mulțumesc.
  Apopo de asta

  Axx3l:
  Dacă nu te interesează integrarea cu Apple homekit exista și variantele de la xiaomi. Aceleași produse dar fără suport pt homekit. Doar ca sunt mult mai ieftine.

  N-am găsit aceste produse, doar aqara.

  Cred că o să mă uit și pe ceva cu Arduino.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus