un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 octombrie 2019 (fără gheață)

23 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: bacterii coliforme, enterococi și Clostridium depistate în 5 din 7 mașini de gheață controlate de ANPC la unități KFC. KFC a anunțat ulterior că oprește toate mașinile de gheață din restaurante până la finalizarea verificărilor și a unei investigații interne.

Culmea este că ANPC verifica niște acuzații că se pune prea multă gheață în pahar și se diluează sucul. Eu am zis mereu că puiul merge mai bine cu bere, nu cu suc cu gheață. Chiar sunt curios cum s-a întâmplat asta. Au angajații din lanț vreo glumă internă și-și fac nevoile acolo? Nu se spală pe mâini după ce merg la toaletă? Sper că nu ating și aripioarele, că ar fi o tragedie națională. Cred că nu voi mai cere niciodată gheață în băutură, ci doar apă plată sau suc fără gheață, dacă nu pot bere.

    9 comentarii

  1. Intrebare pertinenta: daca au gasit asa aglomeratie de bacterii intr-un locsor, de ce palaria mea nu au analizat si alte chestii, cum ziceai tu, de ex aripioarele, uleiul de la cartofi, frigiderele si congelatoarele? In secunda in care ti a iesit o analiza doldora de mizerii eram in toate kfc urile si luam cate 20 de monstre din fiecare colt.

      (Citează)

    • cristi: de ce palaria mea nu au analizat si alte chestii, cum ziceai tu, de ex aripioarele, uleiul de la cartofi, frigiderele si congelatoarele? In secunda in care ti a iesit o analiza doldora de mizerii eram in toate kfc urile si luam cate 20 de monstre din fiecare colt.

      Interesul lor nu este sa le inchida, ci doar sa mai stranga niste bani de campanie electorala. Cu sau fara factura.:)

        (Citează)

    • Mostre

        (Citează)

    • Pentru ca scopul ANPC-ului nu e sa munceasca, ei fac doar mici ciupeli sa dea bine la TV.

        (Citează)

    • Poate pentru ca scopul gatirii mancarii este sa distrugi toate chestiile care ti-ar putea face rau si puiul de la KFC e prajit in ulei incins pana nu mai ramane nimic?

        (Citează)

    • Poate au controlat și n-au găsit nimic. Scrie în anunț că după ce-au descoperit prima problemă au început să controleze și alte unități și inclusiv McDonald’s, deci pare că și-au făcut treaba.

        (Citează)

  2. la cum baloteaza toti hipsterii post 2000 la kfc zi de zi, nu mi se pare ca au infectie alimentara.
    sunt ei infecti, poate de aia.

      (Citează)

    • Tu ai fost maltratat rau in copilarie, nu?
      Ca altfel nu imi explic atitudinea asta atat de agresiva fata de lucruri care nu te afecteaza in mod direct.

        (Citează)

  3. pe acelasi principiu ca nici niste gheata cu bacterii nu pare sa afecteze lumea IN MOD DIRECT.

    Andrei G:
    Tu ai fost maltratat rau in copilarie, nu?
    Ca altfel nu imi explic atitudinea asta atat de agresiva fata de lucruri care nu te afecteaza in mod direct.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus