un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage împlinește 14 ani și începe ofertele aniversare

7 Oct 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Zilele acestea, magazinul PC Garage aniversează 14 ani de la înființare și anul acesta o face printr-o promoție alături de Asus și perifericele lor. Mergeți în pagina pcgarage.ro/14-ani pentru mai multe detalii și promoții aniversare.

Câteva oferte anunțate dinainte:

Promoția cu Asus funcționează în modul următor: pentru comenzile de 500-1000 lei, primiți și un mousepad Asus Strix Edge; mousepad, dar de 150 de lei. Cei ce comandă de 1000-2500 de lei, primesc un mouse ROG Strix Impact, care-i gândit pentru jocuri MOBA, iar la comenzi de peste 2.500 de lei primți un set de căști cu microfon Asus Cerberus, cu difuzoare de 60 mm.

Promoțiile țin până pe 9 octombrie. Pe 8 octombrie, la ora 12, cei de la PC Garage vor avea și un live streaming cu diverși invitați de la companii IT pentru a vorbi despre… diverse.

Începe să arate mai matură piața noastră, nu? PC Garage, care cred că este în continuare al doilea magazin online din IT&C, face 14 ani. F64 a aniversat recent 18 ani, eMAG face 18 ani în decembrie și are voie să bea alcool. Multe alte magazine au trecut de 10 ani, dovadă că lucrurile s-au cam așezat și noutățile pot veni, mai degrabă, doar din afara țării.

    3 comentarii

  1. Nu prea vad vreo oferta cu adevarat avantajoasa pentru client…

      (Citează)

    • Sistemul ala Raptor 5 cu i5-9400 l-am luat eu in iulie cu 4099 (e adevarat, la pachet cu niste accesorii in valoare de aprox. 300 lei). Acum e 3599, asa ca eu vad avantajul…

        (Citează)

  2. Castile Razer sunt best buy la pretul ala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus