un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 6 septembrie 2019

6 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Galaxy Fold este oficial un esec.

    (Citează)

 2. Chiar mi-ar placea sa testez un Motorola One Zoom.

    (Citează)

 3. Ma bucur ca incep sa foloseasca display-uri de 90Hz. Asta de pe OP7Pro e demential, cand ma mai joc cu alt telefon mi se pare lent si sacadat.

    (Citează)

 4. “Acțiunea de astăzi trimite un semnal puternic că Statele Unite sunt angajate să lupte împotriva corupției și să sprijine statul de drept în România.”

  :)))))))))))))
  Baaa, tu auzi acolo?
  Oare ne iubesc pentru ca avem petrol de ala bun în Marea neagra care e dat la americani?

  Ce iti e și cu iubirea asta democratica.

    (Citează)

  • @Mihai: Vezi că nu are nevoie SUA de petrolul nostru. SUA este cel mai mare producător mondial de petrol (din surse interne, în special de şist). Ai rămas blocat în bârfele anilor 90.

     (Citează)

 5. Ce e în Marea neagra s a dat la exxon cu dedicație.

  Sorin:
  @Mihai: Vezi că nu are nevoie SUA de petrolul nostru. SUA este cel mai mare producător mondial de petrol (din surse interne, în special de şist). Ai rămas blocat în bârfele anilor 90.

    (Citează)

  • Sa-i multumim d-lui Tariceanu cinci Neveste pentru aceste acorduri de exploatare a resurselor noastre.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus